Quote (Alyx @ 17 Dec 2012 14:13)
Żebyś ty tyle czasu spędził na graniu w d3 hc od zera co eGzO_o to byś miał prawo oceniać
Co to kurwa ma do rzeczy? Twój post ma mniej więcej taki wydźwięk: "Uczciwie pracowałem 30 lat, więc teraz mogę ciąć w chuja." No kuuuurwa. Nie podważam jego "osiągnięć" i "zajebistości", bo przegrał na HC rzyliard godzin kiedyś tam. Cieszę się, że ripnął i tyle.
Zresztą, jesteś jego przydupasem czy to, jak zwykle, solidarność kółka wzajemnej adoracji?
a tak gówno osiągnąłeś , nic sobą nie reprezentujesz poza szczekaniem w każdym temacie na ludzi, którzy radzą sobie lepiej od ciebie.
"Osiągnięcia", omatkobosko.

Co wg ciebie oznaczają te osiągnięcia? Ja wiem, ale chcę usłyszeć te brednie od ciebie.
Nie chodzi nawet o to , ale nikt mi kurwa nie wmówi, że typ mając [FONT="Times New Roman"]" Selling IGG @ EU SC, PM me "[/FONT] nie botuje , zwłaszcza że kiedyś wrzucał screen jakiegoś dropu przeniesiony z trade screena, po co mu 2 konta w innym wypadku ?
Nigdy nie wrzucałem screena z okna trade, coś ci się pojebało koleżko.
A IGG sprzedawałem, bo traciło na wartości. Bota używałem tylko przez chwilę (w celu zarobkowym - jeden dzień).
Quote (eGzO_o @ 17 Dec 2012 14:25)
Kto rejdżuje? W ogóle mnie to ruszyło ;). Jak Rasz powiedział - gra umarła dawno temu, stąd zapadła taka, a nie inna decyzja z mojej strony odniośnie mojego barbarzyńcy. Pożegnałęm go już dawno temu.
Post nr 731.
Quote (eGzO_o @ 17 Dec 2012 14:25)
Poza tym cóż to wyzwanie granie na hc? Może w 1.04 trzeba było się coś napocić teraz kupiłem stuff za 1m i wd mogę przejść całe inferno.
1M? Okej, wbij nim setny paragon bez zmiany itemków. Też mogę monkiem przejść inferno.
This post was edited by Xasthur on Dec 17 2012 08:26am