Quote (czester666 @ Tue, May 12 2009, 08:57pm)
tak dokładnie :)
prawda jest taka że jak ktoś jest normalny to nie patrzy na wygląd tylko jakim ktoś jest człowiekiem
RAGE MODE ON
Czester... Jestes emo, wiec prosze, nie pierdol o "nie patrzeniu na wyglad", bo to co robisz ze soba jest dokonywane swiadomie, robisz to z wlasnej, nieprzymuszonej woli. Nikt ci nie kaze ubierac sie jak cipa, stac do zdjecia jak cipa, ukladac sobie wlosow w taka a nie inna fryzurke (jak cipa), nie robisz tego bo nie stac cie na inne ciuchy, to JEST ZALEZNE OD CIEBIE. Nie da sie oceniac ludzi, kompletnie nie biorac pod uwage ich wygladu (chyba, ze chodzi o cechy wygladu od nich niezalezne), stylu ubierania, uczesania, poniewaz
sa to rzeczy badz co badz swiadczace o ich osobowosci, charakterze, czasami o pogladach. Robisz to w jakims celu, probujesz sie wyroznic, chcesz zwrocic na siebie uwage, starasz sie byc inny niz wszyscy, nie wiem jaki jest powod, ale nie znajduje zadnego pozytywnego wytlumaczenia tego, dlaczego robisz z siebie taka pokrake. Chyba, ze ten styl naprawde ci sie podoba, ale jesli tak, to coz... Zmien plec.
Krotko mowiac - nie pierdol o tym, ze dobrzy ludzie nie patrza na wyglad innych, kazdy to robi, nie w kazdym przypadku jest to uzasadnione, ale akurat w twoim jak najbardziej. Nie chcesz sluchac obelg - nie wrzucaj swoich zdjec na forum, na ktorym przesiaduja (wzglednie) normalni ludzie, wrzuc je na forum dla emo. Tam kazdy dostanie erekcji, widzac twoja pedalkowata poze w stylu "zrobie wszystko tylko mnie nie bijcie", twoj fryz, twoje ciuszki, te wszystkie cechy twojego wygladu, ktore za wszelka cene maja pokazac, jaki jestes "oryginalny". Tutaj, kazdy na twoj widok mimowolnie zaciska piesci.
RAGE MODE OFF, sorry, musialem to z siebie wyrzucic, kwestia gorszego dnia i odpowiedniego pretekstu.
Quote (szadzia @ Tue, May 12 2009, 10:35pm)
brawo!

/e: dodam jeszcze, że charakterek ma dosyć wkurwiający.
Nigdy z nim nie gadalem na priv, ale juz tyle razy widzialem tematy, w ktorych wrzuca swoje zdjecia, a pozniej rzuca tekstami typu "nie wiem co dziwnego widzicie w moim wygladzie", "jestescie be, jestescie nietolerancyjni, mam prawo wygladac tak, jak mi sie podoba, a wy nie powinniscie mnie krytkowac", ze tym razem musialem wtracic swoje trzy grosze.
This post was edited by NoNiePierdol on May 12 2009 04:40pm