d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Pokaz Ryja Ze 2 Tygi Nie Bylo Tego Topiku > Chyba Najwieksza Zbita
Prev17273747576261Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 14,919.00
May 12 2009 04:28pm
Quote (szadzia @ Wed, 13 May 2009, 00:25)
mówiłam?
nieee. nie wydaje mi się. chociaż pewna być nie mogę --> skleroza

http://i39.tinypic.com/148p2u1.jpg

heh jaki koleś ;) Bedzie brau cie? :D Nie no, ale niech sobie mówią co chcą oczy to ty masz prze zajebiste...
Member
Gold: 8,700.00
May 12 2009 04:30pm
Quote (SirDudas @ Tue, May 12 2009, 10:28pm)
heh jaki koleś ;) Bedzie brau cie? :D Nie no, ale niech sobie mówią co chcą oczy to ty masz prze zajebiste...

mój przyjaciel z rl'a normalnie B) hah.
z oczami to się zgodze. xD
Member
Gold: 3.71
May 12 2009 04:34pm
Quote (czester666 @ Tue, May 12 2009, 08:57pm)
tak dokładnie :) 

prawda jest taka że jak ktoś jest normalny to nie patrzy na wygląd tylko jakim ktoś jest człowiekiem

RAGE MODE ON

Czester... Jestes emo, wiec prosze, nie pierdol o "nie patrzeniu na wyglad", bo to co robisz ze soba jest dokonywane swiadomie, robisz to z wlasnej, nieprzymuszonej woli. Nikt ci nie kaze ubierac sie jak cipa, stac do zdjecia jak cipa, ukladac sobie wlosow w taka a nie inna fryzurke (jak cipa), nie robisz tego bo nie stac cie na inne ciuchy, to JEST ZALEZNE OD CIEBIE. Nie da sie oceniac ludzi, kompletnie nie biorac pod uwage ich wygladu (chyba, ze chodzi o cechy wygladu od nich niezalezne), stylu ubierania, uczesania, poniewaz sa to rzeczy badz co badz swiadczace o ich osobowosci, charakterze, czasami o pogladach. Robisz to w jakims celu, probujesz sie wyroznic, chcesz zwrocic na siebie uwage, starasz sie byc inny niz wszyscy, nie wiem jaki jest powod, ale nie znajduje zadnego pozytywnego wytlumaczenia tego, dlaczego robisz z siebie taka pokrake. Chyba, ze ten styl naprawde ci sie podoba, ale jesli tak, to coz... Zmien plec.

Krotko mowiac - nie pierdol o tym, ze dobrzy ludzie nie patrza na wyglad innych, kazdy to robi, nie w kazdym przypadku jest to uzasadnione, ale akurat w twoim jak najbardziej. Nie chcesz sluchac obelg - nie wrzucaj swoich zdjec na forum, na ktorym przesiaduja (wzglednie) normalni ludzie, wrzuc je na forum dla emo. Tam kazdy dostanie erekcji, widzac twoja pedalkowata poze w stylu "zrobie wszystko tylko mnie nie bijcie", twoj fryz, twoje ciuszki, te wszystkie cechy twojego wygladu, ktore za wszelka cene maja pokazac, jaki jestes "oryginalny". Tutaj, kazdy na twoj widok mimowolnie zaciska piesci.

RAGE MODE OFF, sorry, musialem to z siebie wyrzucic, kwestia gorszego dnia i odpowiedniego pretekstu.

Quote (szadzia @ Tue, May 12 2009, 10:35pm)
brawo!  :o

/e: dodam jeszcze, że charakterek ma dosyć wkurwiający.

Nigdy z nim nie gadalem na priv, ale juz tyle razy widzialem tematy, w ktorych wrzuca swoje zdjecia, a pozniej rzuca tekstami typu "nie wiem co dziwnego widzicie w moim wygladzie", "jestescie be, jestescie nietolerancyjni, mam prawo wygladac tak, jak mi sie podoba, a wy nie powinniscie mnie krytkowac", ze tym razem musialem wtracic swoje trzy grosze.

This post was edited by NoNiePierdol on May 12 2009 04:40pm
Member
May 12 2009 04:35pm
Quote (NoNiePierdol @ Tue, May 12 2009, 10:34pm)
RAGE MODE ON

Czester... Jestes emo, wiec prosze, nie pierdol o "nie patrzeniu na wyglad", bo to co robisz ze soba jest dokonywane swiadomie, robisz to z wlasnej, nieprzymuszonej woli. Nikt ci nie kaze ubierac sie jak cipa, stac do zdjecia jak cipa, ukladac sobie wlosow w taka a nie inna fryzurke (jak cipa), nie robisz tego bo nie stac cie na inne ciuchy, to JEST ZALEZNE OD CIEBIE. Nie da sie oceniac ludzi, kompletnie nie biorac pod uwage ich wygladu (chyba, ze chodzi o cechy wygladu od nich niezalezne), stylu ubierania, uczesania, poniewaz sa to rzeczy badz co badz swiadczace o ich osobowosci, charakterze, czasami o pogladach. Robisz to w jakims celu, probujesz sie wyroznic, chcesz zwrocic na siebie uwage, starasz sie byc inny niz wszyscy, nie wiem jaki jest powod, ale nie znajduje zadnego pozytywnego wytlumaczenia tego, dlaczego robisz z siebie taka pokrake. Chyba, ze ten styl naprawde ci sie podoba, ale jesli tak, to coz... Zmien plec.

Krotko mowiac - nie pierdol o tym, ze dobrzy ludzie nie patrza na wyglad innych, kazdy to robi, nie w kazdym przypadku jest to uzasadnione, ale akurat w twoim jak najbardziej. Nie chcesz sluchac obelg - nie wrzucaj swoich zdjec na forum, na ktorym przesiaduja (wzglednie) normalni ludzie, wrzuc je na forum dla emo. Tam kazdy dostanie erekcji, widzac twoja pedalkowata poze w stylu "zrobie wszystko tylko mnie nie bijcie", twoj fryz, twoje ciuszki, te wszystkie cechy twojego wygladu, ktore za wszelka cene maja pokazac, jaki jestes "oryginalny". Tutaj, kazdy na twoj widoc mimowolnie zaciska piesci.

RAGE MODE OFF, sorry, musialem to z siebie wyrzucic, kwestia gorszego dnia i odpowiedniego pretekstu.

brawo! :o

/e: dodam jeszcze, że charakterek ma dosyć wkurwiający.

This post was edited by szadzia on May 12 2009 04:36pm
Member
May 12 2009 04:45pm
Jaka agresja, I dobrze, jebać emo :rifle:
Member
May 12 2009 04:46pm
osobiście do emo nic nie mam, niech sobie tam żyją czy coś tam
ale czester to przegięcie
Member
May 12 2009 04:49pm
Quote (szadzia @ Wed, 13 May 2009, 00:46)
osobiście do emo nic nie mam, niech sobie tam żyją czy coś tam
ale czester to przegięcie

Ja mam, za dużo mam takich w szkole, chodzą i robią z siebie ofiary losu zresztą NoNiePierdol już to napisał, może mnie to poprostu denerwuje z tego względu że wyglądają jak pedały, a pedałów jak sama nazwa wskazuje trzeba cisnąć :D
Member
May 12 2009 04:52pm
Quote (SirDudas @ Tue, May 12 2009, 10:49pm)
Ja mam, za dużo mam takich w szkole, chodzą i robią z siebie ofiary losu zresztą NoNiePierdol już to napisał, może mnie to poprostu denerwuje z tego względu że wyglądają jak pedały, a pedałów jak sama nazwa wskazuje trzeba cisnąć :D

bardzo możliwe. xD
wydaje mi się, że faceci uważają, że tak nie powinien zachowywać sie i wygladać mężyzna.
dlatego tak tępią między innymi pedałów czy właśnie emo ;p
Banned
Gold: 9,841.00
Warn: 10%
May 12 2009 04:53pm
:lol:
Member
May 12 2009 04:56pm
Quote (szadzia @ Wed, 13 May 2009, 00:52)
bardzo możliwe. xD
wydaje mi się, że faceci uważają, że tak nie powinien zachowywać sie i wygladać mężyzna.
dlatego tak tępią między innymi pedałów czy właśnie emo ;p

A z drugiej strony z tego co pokazują w necie, telewizji, dziewczyny lecą na takich, na ile to jest prawda nie wiem,
Może Ty mnie oswiecisz? ;)
Go Back To Polska Topic List
Prev17273747576261Next
Closed New Topic New Poll