Quote (Latwiak @ 15 Aug 2016 21:04)
Chuj ze avago od paru lat jest wlasnoscia pixarta i to te same sensory.
To nie sa te same sensory, a to ze pixart ich kupil wiedzialem. Tylko dlatego ze robia jedne i drugie to nie znaczy ze wszystkie musza byc jednakowo chujowe.
Quote (Majonez @ 15 Aug 2016 22:45)
Czyli rozumiem, ze moja myszka powinna sama jezdzic po ekranie i klikac to o czym pomysle? Bo nie bardzo wiem czego wiecej mam wymagac od myszki, ktora robi dokladnie to do czego zostala stworzona.
Wyczuwam bol dupy o to, ze tania myszka nie jest taka zla jak "pro gejmer wydalem 15k na platynowe styki w tytanowej myszy uzywanej tylko przez nasa" by chcial zeby byla.
Top kurwa kek, oswiec mnie co jest takiego zlego w mojej myszce, ktora przez x lat nigdy sie nie zaciela, ani nie przeskoczyla?
e/ az mi sie przypomniala dyskusja z tym debilem od "widze wyrazna roznice pomiedzy 120 i 144hz" i "jak moj makbuk jedenascie cali nie ma rozdzielczosci 4k, to golym okiem widze pojedyncze piksele i moje oczy krwawia". Jak mozna byc tak kurwa glupim xd
Mi sie przypomniala Twoja wczorajsza dyskusja o stacji do renderingu i poprzednia o vsync, skup sie jednak na skladaniu komputerow na komunie bo znowu pierdolisz byle pierdolic.
Koles pyta o dobra myszke, Ty polecasz najtansze sensory i mowisz ze jest git, no bo masz, miales i miec bedziesz. Ser pewnie tez najtanszy a mieso z garmazerki, bo przeciez jednym i drugim mozna sie nawpierdalac.
Specjalnie dla Ciebie wyciagnalem tego bloody i narysowalem trzy kreski, nizej masz trzy kreski narysowane na g502. Prostszego testu Ci chyba nie zrobie w 30 sekund.

/ja pierdole czemu zawsze najgrubsi sa najmadrzejsi.
This post was edited by markov on Aug 15 2016 03:18pm