Quote (Yoshimitsu1_MoS @ 10 Feb 2011 16:06)
To sa czesci do nowych motorow, wiec jesli ktos wydaje 80tys na BMW to powinien tez wydac powiedzmy 200zl na komplet zaslepek. Ogolnie ceny wahaja sie od 45zl za mala zaslepke do ramy do 500zl za mocowanie nawigacji.
W UK sprzedaz jest bardzo niezla a przecietny klient BMW Motorrad ma ten sam profil w Polsce i Wielkiej Brytanii. Na dodatek ci ludzie maja pierdolca na punkcie swoich motorow, z byle gownem do ASO jezdza, wiec sadze ze te 100zl dla zabezpieczenia motoru przed skutkami upadkow to nie sa duze pieniadze, szczegolnie jak porowna sie to do ceny motoru.
Internet bardziej jako kanal dodatkowy bym traktowal, glownie opieralbym bym sie na sprzedazy przez salony bmw, ale zeby zrobic wywiad w kilku punktach to bym musial pare razy samochod zalac do pelna.
no ja tez handlowalem nowymi czesciami pochodzacymi z ASO forda, bo tam pracowalem i uwierz mi, ze czesci wlasnie ludzie bogaci, ktorzy kupuja samochod za 100 tys. zł. sa wysrani zwyczajnie ;]
pamietam jak kiedys przyjechal koles nowym calkiem mercedesem i zazyczyl sobie chlapacze z zamiennika - uniwersalne. mesiek byl wart kolo 150-200 tys. wtedy, a na chlapacze zal bylo wydac ; D
Quote (Yoshimitsu1_MoS @ 10 Feb 2011 16:11)
Takie sa ceny za porzadny towar, oryginalne BMW pewnie jeszcze drozsze.
A tlumiki akrapovica widujecie na motorach w Polsce ? Bo na to tez mam opcje ale to tez jest droga impreza, po 800 funtow nawet widzialem.
czyli to w koncu sa produkty BMW czy nie? jesli nie i maja juz ceny wysokie to nie wroze nic dobrego ;p
This post was edited by BeQuiet on Feb 10 2011 09:13am