d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Playstation 3 > Kto Ma, W Co Gra, Z Czym Ma Problem ;)
Prev17172737475523Next
Add Reply New Topic New Poll
Banned
Gold: Locked
Warn: 70%
Mar 19 2010 07:21am
Quote (fro5tbite @ 19 Mar 2010 14:15)
a w jakiej cenie? phree, czy platne dlc? ogolnie playstation podlaczam do neta tylko jak zamierzam grac w battlefielda/killzona, wiec nie zagladam czesto na pss

Lol, czemu? :D
Banned
Gold: 1.00
Warn: 20%
Mar 19 2010 07:27am
Quote (fro5tbite @ 19 Mar 2010 14:43)

ja pierdole, a czy pad od ps3 nie jest wygodny? pytalem 2x, czy ci kurwa rece odpadaja? dla mnie jest on najlepszym i najwygodniejszym padem jaki jest, tyle w tej kwestii. a takie pierdolenie, ze xbox lepszy od ps3, bo wedlug CIEBIE, pad jest lepszy to same bzdury. mowisz, ze gry na ps3 nie maja klimatu, a grales w GÓWNO, za wyjatkiem gta i demowek, wiec nie wypowiadaj sie na temat, o ktorym nie masz pojecia. fanboyem moze i jestem, ale takim, ktory racjonalnie argumentuje swoja opinie, na podstawie swojego doswiadczenia i posiadania konsoli od ponad roku, a nie pierdolenia o padzie, ktorego pewnie ze 3x trzymales w reku u kolegi. a ty ograles halo i gearsy po kilkadziesiat godzin, ze mozesz mowic o ich wyzszosci nad tytulami z ps3? nie? wiec nie mow. ja mowie o wielu grach, w ktore gralem dluuuugo. grales w demo, to obejrzyj tez trailery/recenzje/gameplaye, wtedy mozesz cos powiedziec o grze i wyrobic sobie jakas opinie. argumentow podalem kilka, a ty jeden. jak chcesz byc ZŁODZIEJEM, to badz nim, prosze ciebie bardzo, ale wyjdz z tego tematu.

widac bylo trzeba, bo nie potrafiles ogarnac jak mozna ladowac i grac jednoczesnie

każdą grę zaczynałem od recenzji, trailerów, gameplay'ów, na samym końcu szło demo
jesli po tym wszystkim gra mi się nie podoba, to po jaki chuj mam ją kupować?
poza tym jak wcześniej wspomniałem, nie będę marnował całego życia przed konsolą, ma to być
forma ROZRYWKI, więc szukam ciekawych tytułów. Poza tym, nie grałem wystarczająco długo ani na ps3, ani na xbox'ie,
zeby zajac strone fanboy'a. Patrzę po prostu obiektywnie, a na pierwszy rzut oka gry na xbox'a wydają się bardziej ciekawe.
Takie jest moje pierwsze wrażenie, a poza tym, jeszcze nic nie jest postanowione, są to po prostu spekulacje, więc nie płacz
o wyjściu tematu, bo ps3 jeszcze posiadam i jeszcze wiele się może zmienić, z tym, że na dzień dzisiejszy nie wszystkie tytuły mi podchodzą ;)
Wlasnie odpalilem falę demek, poczekam az sie sciagna, pogram i sie wypowiem, wiec szykuj juz jakies kolejne argumenty w wypadku, gdyby jakakolwiek gra mi sie
nie spodobala, PRZECIEZ TO KURWA NIEMZOLIWE
Banned
Trader: Scammer
Mar 19 2010 07:29am
a ten GoW 3 to jest na 1080p ?
Member
Gold: 16.00
Mar 19 2010 07:35am
Quote (fro5tbite @ Mar 19 2010 03:15pm)
a w jakiej cenie? phree, czy platne dlc? ogolnie playstation podlaczam do neta tylko jak zamierzam grac w battlefielda/killzona, wiec nie zagladam czesto na pss

Trzeba mieć kod VIP. U mnie był dołączony do gry, mimo, że mam zwykłą wersję, a nie limitowaną. Nic więcej nie trzeba, czyli za darmo. Na PSS tego nie ma. Jest jakiś inny Store po wejściu do gry.
Member
Gold: 1.31
Mar 19 2010 07:39am
Quote (Stara_Lunara @ 19 Mar 2010 14:21)
Lol, czemu? :D

bo routera nie mam xd

Quote (terazjanabicie @ 19 Mar 2010 14:27)
każdą grę zaczynałem od recenzji, trailerów, gameplay'ów, na samym końcu szło demo
jesli po tym wszystkim gra mi się nie podoba, to po jaki chuj mam ją kupować?
poza tym jak wcześniej wspomniałem, nie będę marnował całego życia przed konsolą, ma to być
forma ROZRYWKI, więc szukam ciekawych tytułów. Poza tym, nie grałem wystarczająco długo ani na ps3, ani na xbox'ie,
zeby zajac strone fanboy'a. Patrzę po prostu obiektywnie, a na pierwszy rzut oka gry na xbox'a wydają się bardziej ciekawe.
Takie jest moje pierwsze wrażenie, a poza tym, jeszcze nic nie jest postanowione, są to po prostu spekulacje, więc nie płacz
o wyjściu tematu, bo ps3 jeszcze posiadam i jeszcze wiele się może zmienić, z tym, że na dzień dzisiejszy nie wszystkie tytuły mi podchodzą ;)
Wlasnie odpalilem falę demek, poczekam az sie sciagna, pogram i sie wypowiem, wiec szykuj juz jakies kolejne argumenty w wypadku, gdyby jakakolwiek gra mi sie
nie spodobala, PRZECIEZ TO KURWA NIEMZOLIWE

bardzo dobrze rozumiem to, ze ci sie moze nie podobac ps3, ani gry na nie. to mowienie, ze "jest gorsza konsola, bo mi sie nie podoba" mnie wkurza po prostu :) nic nie mam do ciebie, ani do xboxa :P

This post was edited by fro5tbite on Mar 19 2010 07:41am
Banned
Mar 19 2010 07:41am
Quote (fro5tbite @ 19 Mar 2010 14:39)
bo routera nie mam xd

Haha ;D Ja pierwsze co zrobilem to kupilem sobie router wifi za 150zl ;d
Member
Mar 19 2010 07:45am
Quote (Stara_Lunara @ 19 Mar 2010 14:41)
Haha ;D Ja pierwsze co zrobilem to kupilem sobie router wifi za 150zl ;d

a jakiego masz isp? cuz u mnie np za wifi sie placi dodatkowo chyba z 15zl/miesiac i nie wiem, czy tak po prostu moge sobie kupic router. no i nie wiem do konca jak to podlaczyc, cuz mam aktualnie modem, od ktorego idzie internet i telefon. jak kupie router, to wtedy kabel internetowy do routera, a od routera do kompa i ps3, czy jest jakis router, ktory by pelnil od razu funkcje modemu i mial wyjscie na telefon stacjonarny? i powiedz jaki model masz/jak sie sprawuje.

This post was edited by fro5tbite on Mar 19 2010 07:45am
Banned
Mar 19 2010 08:07am
http://digi.pl/

Zawsze mialem glowny kabel od neta podlaczony do switcha i puszczony na 2 kompy. Teraz wywalilem switcha i podpialem router z wifi, nigdzie nie dzwonilem, niczego sie nie czepiaja, nie musze placic dodatkowo i wszystko dziala idealnie ;) Generalnie to wifi zawsze kojarzylo mi sie ze strasznymi lagami, ale bardzo sie zdziwilem. Zasieg mam ok 70-90% (sygnal przechodzi przez 3 sciany a nie jest to wysokiej klasy router, i tak jest niezle). Lagow nie ma praktycznie zadnych, pobiera demka, poprawki itp z predkoscia ~200kb/s wiec tez nie jest zle. Generalnie ejstem zadowolony.
Banned
Gold: 4,043.00
Warn: 10%
Mar 19 2010 08:11am
Quote (terazjanabicie @ 19 Mar 2010 13:20)
;DDDDDDDDDDDDD
dobra, mozesz juz wyjsc, zrobic temat o xboxie 360 i tam prowadzic ta dyskusje
Member
Mar 19 2010 08:36am
Quote (Stara_Lunara @ 19 Mar 2010 15:07)
http://digi.pl/

Zawsze mialem glowny kabel od neta podlaczony do switcha i puszczony na 2 kompy. Teraz wywalilem switcha i podpialem router z wifi, nigdzie nie dzwonilem, niczego sie nie czepiaja, nie musze placic dodatkowo i wszystko dziala idealnie ;) Generalnie to wifi zawsze kojarzylo mi sie ze strasznymi lagami, ale bardzo sie zdziwilem. Zasieg mam ok 70-90% (sygnal przechodzi przez 3 sciany a nie jest to wysokiej klasy router, i tak jest niezle). Lagow nie ma praktycznie zadnych, pobiera demka, poprawki itp z predkoscia ~200kb/s wiec tez nie jest zle. Generalnie ejstem zadowolony.

a model routera?
Go Back To Polska Topic List
Prev17172737475523Next
Add Reply New Topic New Poll