Quote (fro5tbite @ 19 Mar 2010 14:43)
ja pierdole, a czy pad od ps3 nie jest wygodny? pytalem 2x, czy ci kurwa rece odpadaja? dla mnie jest on najlepszym i najwygodniejszym padem jaki jest, tyle w tej kwestii. a takie pierdolenie, ze xbox lepszy od ps3, bo wedlug CIEBIE, pad jest lepszy to same bzdury. mowisz, ze gry na ps3 nie maja klimatu, a grales w GÓWNO, za wyjatkiem gta i demowek, wiec nie wypowiadaj sie na temat, o ktorym nie masz pojecia. fanboyem moze i jestem, ale takim, ktory racjonalnie argumentuje swoja opinie, na podstawie swojego doswiadczenia i posiadania konsoli od ponad roku, a nie pierdolenia o padzie, ktorego pewnie ze 3x trzymales w reku u kolegi. a ty ograles halo i gearsy po kilkadziesiat godzin, ze mozesz mowic o ich wyzszosci nad tytulami z ps3? nie? wiec nie mow. ja mowie o wielu grach, w ktore gralem dluuuugo. grales w demo, to obejrzyj tez trailery/recenzje/gameplaye, wtedy mozesz cos powiedziec o grze i wyrobic sobie jakas opinie. argumentow podalem kilka, a ty jeden. jak chcesz byc ZŁODZIEJEM, to badz nim, prosze ciebie bardzo, ale wyjdz z tego tematu.
widac bylo trzeba, bo nie potrafiles ogarnac jak mozna ladowac i grac jednoczesnie
każdą grę zaczynałem od recenzji, trailerów, gameplay'ów, na samym końcu szło demo
jesli po tym wszystkim gra mi się nie podoba, to po jaki chuj mam ją kupować?
poza tym jak wcześniej wspomniałem, nie będę marnował całego życia przed konsolą, ma to być
forma ROZRYWKI, więc szukam ciekawych tytułów. Poza tym, nie grałem wystarczająco długo ani na ps3, ani na xbox'ie,
zeby zajac strone fanboy'a. Patrzę po prostu obiektywnie, a na pierwszy rzut oka gry na xbox'a wydają się bardziej ciekawe.
Takie jest moje pierwsze wrażenie, a poza tym, jeszcze nic nie jest postanowione, są to po prostu spekulacje, więc nie płacz
o wyjściu tematu, bo ps3 jeszcze posiadam i jeszcze wiele się może zmienić, z tym, że na dzień dzisiejszy nie wszystkie tytuły mi podchodzą

Wlasnie odpalilem falę demek, poczekam az sie sciagna, pogram i sie wypowiem, wiec szykuj juz jakies kolejne argumenty w wypadku, gdyby jakakolwiek gra mi sie
nie spodobala, PRZECIEZ TO KURWA NIEMZOLIWE