Quote (M4ciek @ 21 Mar 2013 10:09)
Spotkałem się z opinią, że do spokojnego grania mp10 to jest praktycznie tylko barb. Tzn. najtaniej wychodzi. Prawda to? Gdzie mogę znaleźć jakiś dobry build?
Pewnie barbem wyjdzie najtaniej, zabijać sie bedzie moby dość długo, ale wysoka przezywalnosc mozna zrobić dosyć niskim kosztem, np. ls z ik belta i offhanda, do tego all resy na prawie wszystkich itemach, więcej niż te 30-40 k hp i mając powyżej 100k dpsa jesteś praktycznie nie do zarzniecia na wotb.
Ja mam dość drogi gear i war cry nie używam - jezeli chce wbijac expa na arreat crater 2 ( z leoriciem i HF ringiem) to zakładam ik belta, skorna (bez ls) i biorę renda, nie musi byc ten z większym dmgem, bo chodzi nam głownie o spidery, jak wezmę renda z blood lustem to jestem nie do zarzniecia, mimo bardzo marnych resow. Po prostu olewam elite packi, przy expowaniu szkoda na nie czasu.
Jezeli chce ubijac paczki to biorę HOTA i sie z nimi pieszcze, ale to głownie na farme z uwzględnieniem esencji, bo jezeli chodzi o farme legendarnych to bez zabijania elitow mam na mp10 bardzo dobre wyniki, ciagle mi jakies legendy lecą, w ostatnich dniach tak grając znalazłem ich dziesiątki, z czego duża część warta co najmniej kilka milionów.