Quote (Janusz_Tracz @ 30 Apr 2014 22:23)
jeszcze myslalem nad sgs4 i wrzuceniu tego czystego roma z google play edition, ale jednak chce miec topowe bebechy vide snapek 800.
a xperia z2 owszem zajebista, ale kosztuje w tym abonamencie ponad 2k a tyle to juz mi szkoda dawac za sam telefon.
no nie wiem, ciezki wybor w chuj :<
ewentualnie poczekac az bedzie ten oneplus one? ale czy bedzie w play to juz zagadka.
z tego co wypisales ja bym bral sgs4, albo note jak nie jest drozszy niz 300zl. jesli chodzi o wgrywanie roma z GRE to imo nie warto. jest ograniczony, nie ma tylu dodatkow samsunga, a personalizacja i funkcjami przebija go nawet cyanogen.
ja tam do oneplus one podchodze z dystansem, to jest nowosc, nie wiadomo jak jest wykonany, czy za 2 miesiace nie zacznie caly strzelac i skrzypiec, czy producent bedzie go wspierac, czy nie ma ukrytych wad jak aparat w n5.
generalnie zastanow sie i przelicz sobie czy warto w ogole brac ten telefon w abonamencie. oplata miesieczna wzrasta a koszt telefonu jest wysoki. jak nie masz jakichs specjalnych rabatow za przedluzenie umowy czy cos to pewnie taniej ci wyjdzie wziac umowe bez telefonu i kupic to na alegro.