Quote (RoGh @ Mar 20 2013 03:56pm)
A w czym ma pomóc?
To starość, przecież Diablo 3 to zawsze będzie hack'n'slash, mnie przy D2 wiele lat trzymało przede wszystkim doborowe towarzystwo, z którym grałem na fajnie zrobionym hc (możliwość pk chociażby) i pvp dającym spore pole do popisu. Bez ekipy na hc kompletnie nie chciało mi się grać, bez dobrej community pvp też mnie nudziło.
Chociaż oczywiście dodatek mógłby sporo dobrego zrobić, wprowadzić zdecydowanie bardziej rozbudowane pvp, jakiś może większy aspekt "social", w stylu ciekawszego systemu kanałów, może jakieś gildie, wsparcie dla klanów? Położenie większego nacisku na inne akty i na grę w teamie też byłoby spoko, ale z tym zdaje się mają się szarpać jeszcze w patchach bez-dodatkowych.
w d3 moim skormnym zdaniem brak rozbudowanych eventow typu ( latasz sobie farmisz z ziomeczkami a tu nagle wyskakuje ci choćby cos wrodzaju diablo clona z d2 , nie musiało by z niego leciec ch.j wie co ale powiedzmy 1000 ksiag 2 emeraldy co kolwiek co dalo by troche w kieszen ) co wiecej hmmm cos w rodzaju ,,siege'' ze event wymagal by odbicia jakiegos miejsca z rak silniejszych mobow niz ustawione na poczatku gry mozliwosci jest po prostu w picze dam na przyklad gre MMO lineage 2 ktora z standardow d2 clasic rozwineła sie tak ze w skrocie bylo co robic kazdego dnia po kilka h inny ,,quest'' tylko kurde w blizzardzie albo nie daja rozwijac skrzydel programistom lub sa same cielaki w tym zespole