Quote (heszu @ Nov 16 2011 09:41pm)
dopóki nie znajdziesz sobie miejsca to jak dla mnie nie rób nic, jeżeli będziesz w 100% pewien to dopiero rób. Ogarnięty tatuator/studio ma w chuj różnych książek z wzorami czcionek, to jak dla mnie jest chyba najmniejszy problem. jak dla mnie dobre i chyba w miarę niesztampowe miejsce na cytat to żebra, udo, wewnętrzna część ramienia.
dopoki nie znajde dobrego miejsca to badz pewny, ze za nic w swiecie nie zrobie tatuazu
wiem, ze to bedzie juz ze mna na cale zycie, wiec nie chce sobie tego spieprzyc
wybor miejsca jest dla mnie bardzo wazny, nie chce robic tego na pokaz, chce miec to bardziej dla siebie, ale chce tez to miec w tak dostepnym miejscu, zebym sam bez problemu mogl zerknac na to od czasu do czasu
zebro... myslalem o tym miejscu sporo i chyba tam tez bede to robil (chyba ze wynajde jakies lepsze : P)
wiem tez, ze na miejscu moge poprzegladac ich oferte, ale znam siebie i wiem ze wolalbym juz podjac decyzje co do czcionki w domu, na spokojnie, a nie siedziec tam niewiadomo ile czasu, przegladac ksiazke, widziwiac i z pospiechu, albo za namowa tatuazysty, wybiore cos z czego nie bede zadowolony, no way!
Quote (YaYco @ Nov 16 2011 09:43pm)
times new roman. sorry, nie moglem sie powstrzymac ;d
wybaczam
This post was edited by SimSimSalabim on Nov 16 2011 03:52pm