Filmy które polecam
Rise of footsoldier - Zawód Gangster - Super film na faktach ,lubię takie klimaty wiec b.polecam.Must see:)
Prawo Zemsty - kozak film , idealnie pokazuje jak jak nienawiść niszczy ludzi i o tym jak źle funkcjonuje prawo.Must see:)
Robin Hood - byłem ostatnio w kinie , klimaty miecze/tarcze/i najazdy tez bardzo lubie cos aka władca pierscieni więc polecam

Pulp Fiction - chyba nie musze przedstawiac , zajebisty:)Must see:) kto nie widzial
Jestem Legendą - super:)Bardzo ciekawy film taki Resident Evil tylko mniej akcji<chodzi o strzelanie itd.> do tego
bardzo dobrze opisuje życie głównego bohatera, który chcę poznać całą prawdę i
wytłumaczyć sobie wszystko dlaczego te istoty mają nad ludzkie siły...No i oczywiście Will
Smith, który jest bardzo dobrym aktorem
Wrogowie Publiczni - świetny gangsterski film. Zarówno klimat, jak i muzyka strasznie mi się podobały, uważam że Depp świetnie wcielił się w rolę Dillingera. Jako fan gry "Mafia" zdecydowanie polecam:)
Anioły i Demony - Samo obsadzenie w kluczowych rolach Toma Hanksa i Ewana McGregora zapewniło mnie, że film musi być małym arcydziełem. No i nie rozczarowałam się. Poza tym zwrot akcji zaskoczył mnie, ponieważ większość filmów jest dość przewidywalna. 10/10 must see:)
Te ktore najbardziej utkwiły mi w pamieci , cos przypomne to dopiszę

Filmy super , więc chyba nikt sie nie zawiedzie

A i polecam stronę z dobrymi filmami online , chyba najlepsza w sieci
EKINO.TV