Quote (Czlowiek_Interesu @ 28 Mar 2014 11:11)
tylko ze pewnie zaden za taka cene nie jest z pl dystrybucji i trzeba wysylac na gwarancje chuj wie dokad.
a ja przeciwnie, ios mi sie znudzil w chuj i chce znowu na androida sie przeniesc

jak sie lubisz bawic modyfikacjami to na ios nie masz czego szukac. ponadto od 7.0 ten system to jebany zart z userow, wiekszego gowna swiat nie widzial.
Pewnie tak, dystrybucja pl to albo operator albo zakup na wolnym rynku za 1600-1700 zł.
Dla mnie najwieksza zaleta androida staje się powoli jego największym minusem. Firma warta miliardy dolarów, zatrudniająca najlepszych programistów na świecie zarabiających dziennie grubo ponad nasza średnia krajowa wypuszcza soft, który jest na tyle zjebany, ze grupa 5-10 amatorów w miesiąc jest w stanie nie tylko przyspieszyć telefon o polowe ale i zwiększyć żywotność baterii. O dodaniu nowych, całkiem oczywistych funkcji nie wspominając. Denerwuje mnie, ze w każdym telefonie który kupie pierwsza rzeczą nad jaka muszę się zastanowić to jaki soft wgrac bo ten oryginalny jest chuja warty i po miesiącu zrobi się gówno porównywalne z chińczykiem za 500 zł. Wiadomo, ze wina leży również po stronie producentów sprzętu ale mimo wszystko to google jest właścicielem marki i zamiast zająć się ogarnieciem rynku to dali wszystkim wolna rękę i ciche zezwolenie na to co teraz się dzieje.