Quote (yo11 @ Jan 29 2015 11:03pm)
Masz 25 lat, a jesteś jebanym inwalidą umysłowym który mi tu kurwa wkleja TV REPUBLIKĘ, jakbyś mi takie farmazony pierdolił irl to bym ci zajebał w pysk - może byś ogarnął. Masz ty w ogóle pajacu do czynienia z ludźmi którzy bezpośrednio mają wpływ na polską gospodarkę czy napierdalasz co 2 miesiące do pośredniaka tylko podpisać listę ?
Widze, ze masz precyzyjne dane o mnie. Prawie pajacu trafiles, info ze stron szukajacych zydowskich-reptilianskich spiskow? Mieszkam 25 km od ciebie, wiec moze bedzie kiedys okazja

Tak to TV republika, a do studia zostal zaproszony typ ktory byl kilkukrotnie na Ukrainie podczas tej wojny. Wiem, ze tacy debile jak ty nie potrafia przyjac do wiadomosci wersji 2 strony.
Po 2. Gdyby kiedys Rosja wjebala sie do Polski to sytuacja bylaby podobna. Na swiecie robi sie z Polakow nazistow i pomocnikow hitlera. Propaganda wykorzystywalaby to. Swiat dowiedzialby sie, ze Polacy znowu powstali mordowac mniejszosci + mordowac Rosjan w krolewcu.
Pewnie ciezko ci zrozumiec ale na ten moment Ukrainskie wojsko realizuje polskie interesy. Czym dluzej sie broni tym lepiej dla nas. W Rosje wala sankcjami, Niemcy musza sie od nich dystansowac. Nie wiem czy obecni banderowcy sa anty-polscy. Ale na pewno sa anty-rosyjscy. Nie beda wymagal pragmatyzmu od poszukiwacza spiskow.
Jak tu nie kochac ruskich. Dobrze powiedzial profesorek!
nwalidą umysłowym który mi tu kurwa wkleja TV REPUBLIKĘ
POWIEDZIAL TYP CO CHWILE WRZUCA JAKIES CHUJOWE LINKI O ZYDACH XD To ty wrzuciles ten link w ktorym zrobiono z zawiszy sojusznika izraela(po dobrym obrobieniu zrodlowego artykulu?)
Pozdrawiam.
This post was edited by KinderKorwinista on Jan 29 2015 05:30pm