d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Playstation 3 > Kto Ma, W Co Gra, Z Czym Ma Problem ;)
Prev16970717273523Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 260.30
Warn: 100%
Mar 18 2010 12:59pm
Quote (Stara_Lunara @ Mar 18 2010 06:31pm)
Czyli generalnie przesiadasz sie glownie ze wzgledu na to, ze wolisz krasc gry, anizeli kupowac oryginaly, heh typowe ;) Rob jak uwazasz, ja gearsami i halo tez sie na poaczatku zachwycalem, do czasu.

i kto to mowi :P
Member
Gold: 1.31
Mar 18 2010 04:12pm
Quote (terazjanabicie @ 18 Mar 2010 16:31)
Korzystałem z konsoli może 2-3 tygodnie, w tym odpaliłem ją może z 3-4 razy. Oczywiście na pierwszy ogień poszło Uncharted, które na początku mnie wciągnęło, gdyż nigdy w podobny tytuł nie grałem. Potem szybko się znudziło,
więc przyszła kolej na grida, gdzie po przejechaniu paru wyścigów na padzie uznałem, że do samochodówki potrzebna jest kierownica, nie pad, więc wrzuciłem do konsoli gta, na ratcheta nawet nie chcialem patrzec.
Nie korzystam wcale z mozliwosci konsoli, od neta, filmow, muzyki mam kompa, co do gier tytuly z ps3 mi nie podchodzą za bardzo, jedyne co mi sie spodobalo to gow 3, ktorego przejde i sprzedam, wiec nie oplaca sie
dla 1 gr trzymac konsoli. Uncharted mnie znudzilo, banalna fabula, zagadki na poziomie przedszkola,  Teraz jak jeszcze doszedlem do jakichś potworów to w ogóle porażka. Co do Gta to chyba jedna gra w którą gram oprócz
pesa z kumplem. Grida odpaliłem może 2 razy, Ratcheta nawet nie ruszyłem. Z nowych gier podobało mi się HR, Uncharted 2, GoW 3. Pograłem w demko HR, baaaardzo podobne do typowego filmu z fabułą "na tropie przestępstwa".
Ściągnąłem demko - nie podeszło mi jakoś. Uncharted 2 po ograniu jedynki już kompletnie odpadł z listy, w little big planet też grałem - nudne, to samo MGS4.Jedyne co teraz byłbym w stanie kupić to BF:BC2 i GoW 3.  Teraz porównując xboxa i ps3 wedlug moich kryteriów uznalem, ze lepszy
uzytek zrobie z x'a. Dlaczego?

-Ograniczam sie tylko do grania w gry, nie wykorzystuje zadnej z dodatkowych funkcji ps3, ktorymi, rzekomo, goruje nad xboxem

-Szkoda kasy na gry, ktore w wiekszosci sa dobra zabawa na 1 raz, czyli pograc i sprzedac - nie mam czasu na zabawę w małego allegrowicza.

-Cholernie podobają mi się Gearsy i Halo + można ściągać milion różnych gier, więc nawet jeśli jakaś mnie znudzi, nie muszę od razu panikować i męczyć się ze sprzedażą.
-Pad od x360 jest milion razy wygodniejszy. Lepiej leży w dłoni, ułożenie analogów jest lepsze, przyciski L1,R1 są dużo lepsze niż w ps3, gdzie trzeba dobrze ułożyć palce żeby nie ześlizgiwały się.
Poza tym lepsze jest rozwiązanie z bateriami. Kupię akumulatorki za 20-30 pln, mam ładowarkę + komplet akumulatorów, więc nawet jak się rozładują, w 2 minuty podłączam je do ładowania i wkładam zastępczy komplet,
bez potrzeby ograniczania się zasięgiem metra od konsoli przez kabel i siedzeniem w sztywnej, niewygodnej pozycji z obawy przed okrzykiem "ale urwał!"

-Z PSN i tak nie korzystam, moim zdaniem konsola jest po to, żeby dobrze bawić się ze znajomymi z rl life, od grania przez neta moim zdaniem jest PC, nie konsola.

-Grafika jest praktycznie na tym samym poziomie, przy czym w xboxie wydaje się ona być żywsza, bardziej bajkowa, w ps3 zadbano o idealne dopracowanie detali, niesamowitą realistykę.
Moim zdaniem konsola jest od tego by się dobrze bawić, grafika bardziej spodobała mi się w xboxie po oglądnięciu miliarda testów porównawczych na samym poczatku już śmiałem twierdzić,
że xbox ma grafikę żywszą, ładniejsze kolory, przejrzystą.

-Na xbox'a mogę ściągnąć praktycznie każdą grę, która mnie zaciekawi. Na Ps3 ograniczam się tylko do ekskluzywów, bo co za debil wydawałby kasę na gry z 2007 roku, gdzie można dostać świetne tytuły z górnej półki,
z tym, że trochę droższe.

Jeśli ktoś jest na tyle znudzony, żeby przeczytać ten cholernie długi monolog, który męczył mnie dzisiejszej nocy do godziny około 4:00, zapraszam serdecznie do lektury.
Jest to moje prywatne zdanie oparte na dwutygodniowej styczności z konsolą Playstation 3, której, na dzień dzisiejszy, mam zamiar się pozbyć.
Oczywiście wszystko zależy od wymagań gracza. Moich konsola PS3 nie spełniła, zobaczymy jak będzie z X'em, możliwe, że sytuacja się potwórzy, w co wątpię, zobaczymy.
Przynajmniej będę mniej żałował bo konsola jest tańsza. Możliwe, że moje podejście do królowej konsol dla fanów Ps3 może być conajmniej niezrozumiałe, pozdrawiam Dizastera, ale ja jestem dziwny.

ehh jak czytam o tym, ze ludzie sie decyduja na konsole, bo pad wygodny to mnie krew zalewa. co, rece ci odpadaly po 2 godzinach grania na padzie od ps3? wlasnie przez takie podejscie "sciagne sobie kazda gre ktora mnie zaciekawi" xbox w polsce ssie, gracze robia microsoft w chuja, to i on robi ich w chuja ciagle obiecujac polski live i nie dotrzymujac slowa, oraz banujac konsole, jak tylko zostana podlaczone do neta. co do gier, na ps3 wychodza ostatnio tytuly, ktore na prawie wszystkich serwisach zgarniaja oceny rzedu 9-10, no ale spoko, jak wolisz strzelac ufoludki pistoletem na wode i robic hyper mega quadruple jumpy w halo to have fun, ja zostane przy killzonie :) z tego co ogarniam to z tych ekskluzywow grales w jedna gre, i jesli to uncharted 1, a nie 2 to straciles bardzo duzo epickosci, ktorej na x360 nie uswiadczysz. osobiscie ciesze sie, ze do grona ludzi piracacych xboxa dolaczy kolejna osoba, bo to kolejna cegielka do spowolnienia rozwoju xboxa w polsce :) "od grania przez neta jest pc" moze kiedys w koncu polska trafi do grona panstw cywilizowanych, gdzie ludzie juz ogarneli, ze do grania jest konsola, a do pracy/nauki pc :( i musze stwierdzic, ze ja jestem tym debilem, co wyda kase na gre z 2007 roku, jesli bedzie dobra. kupie to gta, czy burnouta za te 70 zl, niech strace.
Banned
Gold: 1.00
Warn: 20%
Mar 18 2010 05:55pm
Quote (fro5tbite @ 19 Mar 2010 00:12)
ehh jak czytam o tym, ze ludzie sie decyduja na konsole, bo pad wygodny to mnie krew zalewa. co, rece ci odpadaly po 2 godzinach grania na padzie od ps3? wlasnie przez takie podejscie "sciagne sobie kazda gre ktora mnie zaciekawi" xbox w polsce ssie, gracze robia microsoft w chuja, to i on robi ich w chuja ciagle obiecujac polski live i nie dotrzymujac slowa, oraz banujac konsole, jak tylko zostana podlaczone do neta. co do gier, na ps3 wychodza ostatnio tytuly, ktore na prawie wszystkich serwisach zgarniaja oceny rzedu 9-10, no ale spoko, jak wolisz strzelac ufoludki pistoletem na wode i robic hyper mega quadruple jumpy w halo to have fun, ja zostane przy killzonie :) z tego co ogarniam to z tych ekskluzywow grales w jedna gre, i jesli to uncharted 1, a nie 2 to straciles bardzo duzo epickosci, ktorej na x360 nie uswiadczysz. osobiscie ciesze sie, ze do grona ludzi piracacych xboxa dolaczy kolejna osoba, bo to kolejna cegielka do spowolnienia rozwoju xboxa w polsce :) "od grania przez neta jest pc" moze kiedys w koncu polska trafi do grona panstw cywilizowanych, gdzie ludzie juz ogarneli, ze do grania jest konsola, a do pracy/nauki pc :( i musze stwierdzic, ze ja jestem tym debilem, co wyda kase na gre z 2007 roku, jesli bedzie dobra. kupie to gta, czy burnouta za te 70 zl, niech strace.

Jeśli dla Ciebie nie robi różnicy na jakim padzie grasz, kup sobie tego od Pegasusa. Dla mnie ma to duże znaczenie, bo pad ma być wygodny i ma się wygodnie na nim grać.
Co do ekskluzywów, szczerze mówiąc gówno mnie obchodzi ile dostają we wszystkich serwisach, na ile oceniają przejście postaci między 2 drzewami, nie sugeruje się takimi opiniami, mam własne zdanie, własny
rozum i sam potrafię stwierdzić czy gra mi się podoba. Jeśli Ty kupujesz gry ze względu na to ile mają gwiazdek, jaką ocenę w skali 1/10 to podejrzewam, że panowie w krawatach będą manipulowac Twoim zdaniem jeszcze dluuugi czas.
Co do ekskluzywów, jak wspomniałem, pościągałem demka prawie wszystkich tych, które obecnie są znane na rynku i chętnie kupowane. Grałem w killzone, mgs, lbp, uncharted 2, heavy rain, gow'a, battlefielda i szczerze mówiąc
żadna oprócz gowa nie zrobiła na mnie dużego wrażenia. Jedynie battlefield był fajny, co daje 2 gry spośród 20 na rynku - czy dla tych dwóch tytułów warto trzymać ps3 ? Jestem amatorem gier, dla mnie konsola ma być
sposobem na wieczorną relaksację po ciężkim dniu czy też pograniu ze znajomymi, nie dbam o to, czy będzie dokładnie widać aparaty szparkowe liści. Gra ma dawać radość i ogólne pozytywne wrażenie, na co m.in. składają się
wszystkie czynniki, na które Ty patrzysz w innych kryteriach, tak samo jak Panowie od testów, taka ich praca, coś trzeba podczas 8 godzin pracy napisać ;) Co do gier na xbox'a to jeśli uważasz, że na xboxa nie ma ciekawych tytułó
to jesteś conajmniej w dużym błędzie. Nikt nie mówi, że gry na ps3 są złe. Mi po prostu nie podchodzą, może nie czuję klimatu Sony, ale to moje prywatne zdanie i mam do niego prawo, przykłądowo nie każdy musi lubić Porsche 911.
Gier na xbox''a jest naprawdę dużo, przy których na pewno nie będę się nudził. Zresztą konsola i tak będzie mi slużyć głównie do Pesa i Guitar Hero ;)
Gry, które jak na razie wpadły mi w oko to: Gears Of War, Halo, Forza, Fable, Alan Wake, Bioshock 2, Mass Effect 2, Dante's Inferno, Darksiders, nawet nie chce mi się wypisywać.
Pewnie i tak nie znajdę czasu żeby pograć chociaż w połowę z tych gier, ale zawsze coś ciekawego się znajdzie, zresztą nie było jeszcze odpowiedzi od Microsoftu na falę eksluzywów od Sony, może coś ciekawego wpadnie ;)
Generalnie nie mówię, że PS3 jest złe, bo jest na pewno pod względem technicznym dużo lepsze od xbox'a, ale grafika jest moim zdaniem lepsza jednak w x'ie, klimat gier również, tytuły gier podobnie, pad wygodniejszy, możliwość
przerobienia, nie widzę przeszkód żeby kupić x'a. :)
Member
Mar 19 2010 12:28am
Quote (terazjanabicie @ 19 Mar 2010 00:55)
Jeśli dla Ciebie nie robi różnicy na jakim padzie grasz, kup sobie tego od Pegasusa. Dla mnie ma to duże znaczenie, bo pad ma być wygodny i ma się wygodnie na nim grać.
Co do ekskluzywów, szczerze mówiąc gówno mnie obchodzi ile dostają we wszystkich serwisach, na ile oceniają przejście postaci między 2 drzewami, nie sugeruje się takimi opiniami, mam własne zdanie, własny
rozum i sam potrafię stwierdzić czy gra mi się podoba. Jeśli Ty kupujesz gry ze względu na to ile mają gwiazdek, jaką ocenę w skali 1/10 to podejrzewam, że panowie w krawatach będą manipulowac Twoim zdaniem jeszcze dluuugi czas.
Co do ekskluzywów, jak wspomniałem, pościągałem demka prawie wszystkich tych, które obecnie są znane na rynku i chętnie kupowane. Grałem w killzone, mgs, lbp, uncharted 2, heavy rain, gow'a, battlefielda i szczerze mówiąc
żadna oprócz gowa nie zrobiła na mnie dużego wrażenia. Jedynie battlefield był fajny, co daje 2 gry spośród 20 na rynku - czy dla tych dwóch tytułów warto trzymać ps3 ? Jestem amatorem gier, dla mnie konsola ma być
sposobem na wieczorną relaksację po ciężkim dniu czy też pograniu ze znajomymi, nie dbam o to, czy będzie dokładnie widać aparaty szparkowe liści. Gra ma dawać radość i ogólne pozytywne wrażenie, na co m.in. składają się
wszystkie czynniki, na które Ty patrzysz w innych kryteriach, tak samo jak Panowie od testów, taka ich praca, coś trzeba podczas 8 godzin pracy napisać ;) Co do gier na xbox'a to jeśli uważasz, że na xboxa nie ma ciekawych tytułó
to jesteś conajmniej w dużym błędzie. Nikt nie mówi, że gry na ps3 są złe. Mi po prostu nie podchodzą, może nie czuję klimatu Sony, ale to moje prywatne zdanie i mam do niego prawo, przykłądowo nie każdy musi lubić Porsche 911.
Gier na xbox''a jest naprawdę dużo, przy których na pewno nie będę się nudził. Zresztą konsola i tak będzie mi slużyć głównie do Pesa i Guitar Hero ;)
Gry, które jak na razie wpadły mi w oko to: Gears Of War, Halo, Forza, Fable, Alan Wake, Bioshock 2, Mass Effect 2, Dante's Inferno, Darksiders, nawet nie chce mi się wypisywać.
Pewnie i tak nie znajdę czasu żeby pograć chociaż w połowę z tych gier, ale zawsze coś ciekawego się znajdzie, zresztą nie było jeszcze odpowiedzi od Microsoftu na falę eksluzywów od Sony, może coś ciekawego wpadnie ;)
Generalnie nie mówię, że PS3 jest złe, bo jest na pewno pod względem technicznym dużo lepsze od xbox'a, ale grafika jest moim zdaniem lepsza jednak w x'ie, klimat gier również, tytuły gier podobnie, pad wygodniejszy, możliwość
przerobienia, nie widzę przeszkód żeby kupić x'a. :)

"ja kupie tego malucha bo jego kierownica bardziej mi odpowiada, niz ta od lexusa". dla mnie mowienie o padzie to argument tej wagi. z tych gier, ktore masz w pelnej wersji do czytnika wlozylbym tylko gta IV. uncharted 1 to byla tylko przymiarka do zrobienia dwojki, nie byla gra wybitna. ja kupuje te gry, ktore chce, nie sugeruje sie opiniami. posluguje sie nimi jako statystyka, oczywiscie mozesz mowic, ze god of war czy heavy rain to gowno, nawet jak dostaja 9/10, nikt ci nie zabroni. jednak uwazam to za dosc dziwne. "nie sugeruje sie opiniami serwisow, wiec kupie polonez racera zamiast call of duty, bo ono dostalo wysoka ocene a ja nie chce grac w to co wszyscy". ja kupujac gry, kieruje sie glownie tym, ile w nia pogram. soul calibur 4 - kolo 300h played, mgs4, przeszedlem z 6 razy i ladnych parenascie godzin w multi, killzone 2, tak samo. z tych "epickich" gier, ktore wymieniles polowe masz na ps3, tylko pewnie nie mozesz ich ukrasc, a te oprocz halo i forzy bedziesz mial na pc, ktore dla ciebie jest w koncu jedynym slusznym rozwiazaniem do grania. jak chcesz kupic xboxa, to nikt ci nie broni, tylko nie gadaj glupot, ze na ps3 nie ma gier, bo kupiles gta i jakies 3 crapy, na podstawie ktorych wystawiasz opinie calej konsoli. moze gdybys pogral w mgs4, uncharted 2, mialbys inna opinie :P
Member
Gold: 16.00
Mar 19 2010 05:17am
Nie chce mi się rozpisywać, więc będzie krótko.

Miałem pół roku xbox360. Teraz mam gdzieś od miesiąca PS3.
Pierwsza rzecz jaka rzuca się w oczy to jakość wykonania. Xbox360 wygląda jak zabawka przy PS3.
Druga sprawa rzuca się w... uszy. Xbox360 jest strasznie głośny. Wręcz wyje, kiedy PS3 pozostaje w ciszy.
Ja doceniam połączenie z internetem na konsoli. PS3 ma wbudowane wi-fi. Do Xbox360 trzeba dokupić adapter.
Lubię ściągnąć demko, żeby przetestować grę, czy jest warta zakupu. Bardzo istotne jest też dla mnie granie przez internet.
Xbox360 można przerobić, jednak wtedy nie pogra się przez neta.
PS3 ma napęd bluray, kiedy opcjonalny do xbox360 HD-DVD został wypchnięty z rynku. Microsoft wykluczył ostatnio dodanie bluray.
Napęd ten ma znaczenie nie tylko w kwestii oglądania filmów, ale i gier. Pojawiły się już tytuły, których wersja na xbox360 została okrojona, ze względu na ograniczenia napędu.

Starczy, bo każdy i tak zrobi swoje heh. Mam aktualnie PS3 i Wii. Xbox360 miałem. Mówię na podstawie swoich odczuć z konsolami, nie opinii z internetu.
Member
Gold: 3.10
Mar 19 2010 06:11am
Wall of słów, nie mam pojęcia po chvi odpisujecie temu gościowi..
Member
Mar 19 2010 06:38am
Quote (VolveR @ 19 Mar 2010 12:17)

Pierwsza rzecz jaka rzuca się w oczy to jakość wykonania. Xbox360 wygląda jak zabawka przy PS3.
Druga sprawa rzuca się w... uszy. Xbox360 jest strasznie głośny. Wręcz wyje, kiedy PS3 pozostaje w ciszy.
Ja doceniam połączenie z internetem na konsoli. PS3 ma wbudowane wi-fi. Do Xbox360 trzeba dokupić adapter.
Lubię ściągnąć demko, żeby przetestować grę, czy jest warta zakupu. Bardzo istotne jest też dla mnie granie przez internet.
PS3 ma napęd bluray, kiedy opcjonalny do xbox360 HD-DVD został wypchnięty z rynku. Microsoft wykluczył ostatnio dodanie bluray.
Napęd ten ma znaczenie nie tylko w kwestii oglądania filmów, ale i gier. Pojawiły się już tytuły, których wersja na xbox360 została okrojona, ze względu na ograniczenia napędu.

Starczy, bo każdy i tak zrobi swoje heh. Mam aktualnie PS3 i Wii. Xbox360 miałem. Mówię na podstawie swoich odczuć z konsolami, nie opinii z internetu.

ALE XBOX MA WYGODNIEJSZEGO PADA, WIEC XBOX>>>>PS3, nie terazjanabicie? a, przy okazji jesli tak cie boli ladowanie pada od ps3, to dam ci 2 rady. a. jak masz wlaczonego kompa a nie uzywasz ps3, to mozesz pada podlaczyc przez usb do kompa, bedzie sie ladowal b. mozesz kupic za jakies grosze kabel mesko-zenski usb, tak z 2 metrowy i masz pada przewodowego na czas ladowania, bez obawy o "urwanie"

Quote (quenthel25 @ 19 Mar 2010 13:11)

internet serious business oraz bede ps3 bronil krzeslem :<

This post was edited by fro5tbite on Mar 19 2010 06:39am
Banned
Mar 19 2010 06:39am
Quote (fro5tbite @ 19 Mar 2010 08:28)
"ja kupie tego malucha bo jego kierownica bardziej mi odpowiada, niz ta od lexusa". dla mnie mowienie o padzie to argument tej wagi. z tych gier, ktore masz w pelnej wersji do czytnika wlozylbym tylko gta IV. uncharted 1 to byla tylko przymiarka do zrobienia dwojki, nie byla gra wybitna. ja kupuje te gry, ktore chce, nie sugeruje sie opiniami. posluguje sie nimi jako statystyka, oczywiscie mozesz mowic, ze god of war czy heavy rain to gowno, nawet jak dostaja 9/10, nikt ci nie zabroni. jednak uwazam to za dosc dziwne. "nie sugeruje sie opiniami serwisow, wiec kupie polonez racera zamiast call of duty, bo ono dostalo wysoka ocene a ja nie chce grac w to co wszyscy". ja kupujac gry, kieruje sie glownie tym, ile w nia pogram. soul calibur 4 - kolo 300h played, mgs4, przeszedlem z 6 razy i ladnych parenascie godzin w multi, killzone 2, tak samo. z tych "epickich" gier, ktore wymieniles polowe masz na ps3, tylko pewnie nie mozesz ich ukrasc, a te oprocz halo i forzy bedziesz mial na pc, ktore dla ciebie jest w koncu jedynym slusznym rozwiazaniem do grania. jak chcesz kupic xboxa, to nikt ci nie broni, tylko nie gadaj glupot, ze na ps3 nie ma gier, bo kupiles gta i jakies 3 crapy, na podstawie ktorych wystawiasz opinie calej konsoli. moze gdybys pogral w mgs4, uncharted 2, mialbys inna opinie :P

czytaj ze zrozumieniem. grałem w dema wszystkich tych 'epickich' gier. Odbyłem jazdę próbną, auto jest nadsterowne, niewygodne fotele, sprzęgło ciężko chodzi, biegi czasem wyskakują -
mimo to, kupiłeś, ale po jakimś czasie dochodzisz do wniosku, że nie ma sensu dalej nim jeździć, lepiej kupić coś innego. Załóżmy, że masz 2 gry. Obie są identyczne pod względem graficznym, fabuły, grywalności
etc., identyczne. Jedyną różnicą jest zestaw map. Jednym podoba się pierwszy zestaw map, innym drugi. Tylko od Ciebie zależy które wybierzesz. Ja ostatnio przez 3h sprzątałem w pokoju i z 4 razy w tym tygodniu
byłem w sklepie! To tak nawiązując do czasu spędzonego przez ciebie na grach. Skoro piszę, że grałem w dema, to znaczy, że jakąś styczność z tymi grami miałem. Oh, pewnie powinienem kupić pełną wersję gry, w której
demo grałem i mi się nie spodobało, na pewno zmienię zdanie!
Banned
Mar 19 2010 06:40am
Quote (VolveR @ 19 Mar 2010 13:17)

Quote (quenthel25 @ 19 Mar 2010 14:11)

Z łaski swojej, jeśli masz coś do powiedzenia, to powiedz coś sensownego.

Quote (fro5tbite @ 19 Mar 2010 14:38)
ALE XBOX MA WYGODNIEJSZEGO PADA, WIEC XBOX>>>>PS3, nie terazjanabicie? a, przy okazji jesli tak cie boli ladowanie pada od ps3, to dam ci 2 rady. a. jak masz wlaczonego kompa a nie uzywasz ps3, to mozesz pada podlaczyc przez usb do kompa, bedzie sie ladowal b. mozesz kupic za jakies grosze kabel mesko-zenski usb, tak z 2 metrowy i masz pada przewodowego na czas ladowania, bez obawy o "urwanie"

internet serious business oraz bede ps3 bronil krzeslem :<

teraz zaczynasz już pierdolić głupoty, na początku mówiłeś całkiem sensownie, ale jak zaczął Ci się kończyć zasób niepotrzebnych badziewi do ps3, doczepiłeś się pada, który ma może 20% wpływu na moją decyzję, więc nie rozumiem
po co się tego czepiasz. Jak Ci nie przeszkadza kształt pada, to spoko, ogólnie nie przepadam za padami od Sony, a nie musiałem czekać na ps3, żeby mieć wcześniej styczność z takim kształtem i nigdy za dobrze mi nie leżał, tyle.
Co do ładowania pada to nie wiem co to ma do rzeczy, wytłumaczyłeś mi jak się ładuje pada, dzięki.

Quote (fro5tbite @ 19 Mar 2010 14:43)
Skoro przerzucasz sie na xboxa, to proponuje wyjscie z tego tematu i nie wracanie, cuz to temat o ps3, a ze zadne argumenty do ciebie nie trafiaja, to nie mamy o czym rozmawiac. Co do samochodowek, to osobiscie nie trawie tych "symulatorow", wole bardziej arcadowe jak Burnout, czy Shift na odpowiednich ustawieniach modelu jazdy, wiec GRIDa uwazam za gowno. A ocenianie gier po demie, czyli pierwszym etapie jest jak ocenianie ksiazki po okladce - nie ma sensu.

e: Wlasnie Volver, jak tam BC2? Dobra gra? Cuz niedlugo sam sie przymierzam do zakupu :) Chodzi mi glownie o multi.

no tak myślałem, typowy fanboy, skończyły Ci się argumenty, które wynalazłeś gdzieś na necie jeszcze przed zakupem pada, opisałes parę gierek w które grałeś albo kumple grali,
a jak napisałem, że ten typ gier nie za bardzo mi leży poza paroma wyjątkami, dojebałeś się do pada, którym, jak dla Ciebie, mógłby być drewniany klocek, w końcu to i tak zajebista sprawa, po co
komu wygodny pad jak mam konsolę!

This post was edited by terazjanabicie on Mar 19 2010 06:48am
Member
Mar 19 2010 06:43am
Skoro przerzucasz sie na xboxa, to proponuje wyjscie z tego tematu i nie wracanie, cuz to temat o ps3, a ze zadne argumenty do ciebie nie trafiaja, to nie mamy o czym rozmawiac. Co do samochodowek, to osobiscie nie trawie tych "symulatorow", wole bardziej arcadowe jak Burnout, czy Shift na odpowiednich ustawieniach modelu jazdy, wiec GRIDa uwazam za gowno. A ocenianie gier po demie, czyli pierwszym etapie jest jak ocenianie ksiazki po okladce - nie ma sensu.

e: Wlasnie Volver, jak tam BC2? Dobra gra? Cuz niedlugo sam sie przymierzam do zakupu :) Chodzi mi glownie o multi.

Quote (terazjanabicie @ 19 Mar 2010 13:40)
no tak myślałem, typowy fanboy, skończyły Ci się argumenty, które wynalazłeś gdzieś na necie jeszcze przed zakupem pada, opisałes parę gierek w które grałeś albo kumple grali,
a jak napisałem, że ten typ gier nie za bardzo mi leży poza paroma wyjątkami, dojebałeś się do pada, którym, jak dla Ciebie, mógłby być drewniany klocek, w końcu to i tak zajebista sprawa, po co
komu wygodny pad jak mam konsolę!

ja pierdole, a czy pad od ps3 nie jest wygodny? pytalem 2x, czy ci kurwa rece odpadaja? dla mnie jest on najlepszym i najwygodniejszym padem jaki jest, tyle w tej kwestii. a takie pierdolenie, ze xbox lepszy od ps3, bo wedlug CIEBIE, pad jest lepszy to same bzdury. mowisz, ze gry na ps3 nie maja klimatu, a grales w GÓWNO, za wyjatkiem gta i demowek, wiec nie wypowiadaj sie na temat, o ktorym nie masz pojecia. fanboyem moze i jestem, ale takim, ktory racjonalnie argumentuje swoja opinie, na podstawie swojego doswiadczenia i posiadania konsoli od ponad roku, a nie pierdolenia o padzie, ktorego pewnie ze 3x trzymales w reku u kolegi. a ty ograles halo i gearsy po kilkadziesiat godzin, ze mozesz mowic o ich wyzszosci nad tytulami z ps3? nie? wiec nie mow. ja mowie o wielu grach, w ktore gralem dluuuugo. grales w demo, to obejrzyj tez trailery/recenzje/gameplaye, wtedy mozesz cos powiedziec o grze i wyrobic sobie jakas opinie. argumentow podalem kilka, a ty jeden. jak chcesz byc ZŁODZIEJEM, to badz nim, prosze ciebie bardzo, ale wyjdz z tego tematu.

Quote (terazjanabicie @ 19 Mar 2010 13:40)
Co do ładowania pada to nie wiem co to ma do rzeczy, wytłumaczyłeś mi jak się ładuje pada, dzięki.

widac bylo trzeba, bo nie potrafiles ogarnac jak mozna ladowac i grac jednoczesnie

This post was edited by fro5tbite on Mar 19 2010 07:12am
Go Back To Polska Topic List
Prev16970717273523Next
Add Reply New Topic New Poll