Quote (Cronian @ Nov 20 2009 08:55pm)
Będzie masakra u mnie w szkole. Wzorując się na przykładach Finlandii oraz Stanów Zjednoczonych chcę dokonać największego w historii Polski, Europy a może i całego świata seryjnego morderstwa. Chcę zabić w szkole przynajmniej 80 osób a najlepiej trochę ponad 100. Wiem że to trudne, dlatego chcę się dobrze przygotować i zapytać się o rady na tym forum. Wiem też że mogę liczyć na waszą szczerą chęć pomocy i życzliwość. Proszę więc was o wskazówki. Myślałem już o całym planie i widzę kilka poważnych przeszkód. Mam 17 lat. Uczę się w pierwszej klasie liceum. Szkoła do której chodzę należy do tzw. szkół elitarnych. Mamy monitoring, ochronę, chodzą tu dzieci bogatych rodziców, jest kilkoro dzieci znanych osób. Ochrona jest niezła, uzbrojona w broń. Nie wiem czy ostrą czy gazową. To nie są stare dziadki tylko dobrze zbudowani młodzi faceci. Na początku muszę więc ich pozabijać. Jest ich 4-5 pięciu. Jeden na dworze, dwóch chodzi po szkole, dwóch siedzi w kanciapie przy wejściu. Na pewno potrzebuję broni. Najlepiej z tłumikiem, żeby nie robić hałasu. Potrzebuję dużo amunicji. Wiadomo. Myślałem tak: najpierw zabijam dwóch ochroniarzy w kanciapie i jednego na dworze. Wciągam ciała do środka i zaryglowuję drzwi. Później zabijam dwóch chodzących po budynku. Następnie w czasie lekcji chodzę od klasy do klasy i masowo zabijam. Muszę zdobyć klucz od drzwi wejściowych i nie dopuścić do wybuchu paniki. Policja ma przyjechać jak najpóźniej. Dlatego najlepiej żeby uczniowie jednej klasy nie wiedzieli że masakruję inną. Trudno tego uniknąć bo wszyscy mają komórki. Klasy są niewielkie kilkanaście osób. I najważniejsze. Nie chcę popełniać samobójstwa. Chcę żyć. Najwyżej dadzą mi dożywocie lub poślą do zakładu zamkniętego do czubków. Łatwo będzie przekonać ich że jestem pierdolnięty. Ale jak zrobić gdy już policja otoczy szkołę żeby mnie nie zastrzelili przypadkowo. Jak się bezpiecznie poddać? I ostatnia sprawa. Chcę umieścić przed akcją film-odezwę w internecie i sfilmować kilka scen z akcji, głównie zabijania. Jak to zrobić? Wspierajcie mnie waszym ciepłym słowem i dobrą radą. Jestem perfekcjonistą, chcę to zrobić dobrze. Chcę żebyście byli ze mnie dumni.
Daj fg najpierw.