Easy now,
Glosuje na michalda13 oczywko (dzisiaj go pozdrawiam serdecznie). Zaczelo sie od tego ze bardzo utkwily mi w pamieci jego spierdolone gadki na temat innych wyznan, ras czy kultur.
Od tamtego momentu typ zostan niezle zmieszany z blotem przez wszystkich userow jednak jakims cudem wybrnal z tego i teraz jako tako funkcjonuje na tym forum. Ostatnie "dramy" jego produkcji nie byly ani troche fajnymi dramami. Tylko osmieszyl sie wytaczajac swoje najciezsze dziala i niszczac rl innej spierdolinie jaka jest monia89.
Tak wiec michald13 to moj typ na pleba roku. Pozdrawiam Cie debilu.

Dalej, chcialbym powiedziec kilka slow na temat innych uczestnikow tej jakze waznej ankiety.
Anwil- caly rok napierdalal faile az bylo milo. Blaganie o fg na polamana noge czy zdjecie po jednym browarze rozpierdalaly mnie na lopaty. Do tego drama z ezim (1k fg przegrane ze mna w pokera). Niezle.
Lucek- nigdy nie interesowaly mne jego teamty ani tematy na jego temat ale zyskal calkiem niezly fam wsrod uzytkownikow jako pleb wiec pewnie cos w tym jest.
mysz15- debil. jak to juz Maciey powiedzial, zatrzymal sie na poziomie 5 latka. Imo calkiem niezly troll i prowokator.
monia89- no to jest wyjatkowy pleb. Chuj wie jak to do nas trafila i skad ja przywialo. Najglupsza przedstawicielka plci przeciwnej jaka kiedykolwiek widzialem. Posty na poziomie 12 letniej dziewicy. Szkoda ze nie pisze PoK3M0N3M.
maxi_king- tylko eva.jps sherlock'd by diz4ster mi sie przypomina. Poza tym debilne posty.
playerthree- szczerze nie wiem co on robi w tej ankiecie. Czasami cos glupiego pierdolnie ale to i najlepszym sei zdaza..
nua- prowokator. nic wiecej. calkiem nieze mu to wychodzi. pewnie ma niezla zabawe przed kompem czytajac hejterskie posty na jego temat.
spiochek- Romeo tysiaclecia. Szkoda ze wypierdolil z jsp bo smiesznie bylo poczytac jego przeciekajace spierdoleniem posty na temat moni89 i skiby. Wyjatkowo spierdolony user. Troche zapomniany.
ezsnowman- rand jakich malo. Probowal sie wybic na plecach murzynow polskiej sekcji ale nie za bardzo mu to wyszlo. Malo szkodliwy i do tego glupi.
wat kurwa, gracztrzeci to permanentny idiota.