Quote (Nothus @ Nov 13 2013 11:01am)
Hueh ue hue, wczoraj wieczorem grałem 5v5 normala z jakimś losowym premadem. Wynik po 6-7 minutach jakieś 1:5, gdzie prawie wszystkie kille miał enemy jungler (darius). Straaaasznie babysitował mida i udało im się zepchnąć go w tej siódmej minucie. Później zaczął robić to samo z botem... Sytuacja była tragiczna, ale na szczęście
miałem kha'zixa przeciwko mnie - Kayle. Rozgromiłem poczwarkę 2:0 i zacząłem pchać topa, więc Darius musiał zareagować i przyszedł mnie zabić na topałkę :(. Napisał jakiś randomowy hejtowy tekst typu "I CO PIZDECZKO CIPECZKO, GDZIE SĄ TWOJE DWA TURRETY SŁABIAKU HAHA". Trochę się wkurwiłem i zacząłem ich cisnąć jak szmaty. W 15 minucie byłem już 8:2, a te pedaly dalej spamowały na /all typu "i tak wygramy z takimi pizdami jak Wy". Od tamtych słów minęło parę minutek, gdzie wszystkie linie u nas miały staty typu 100000:1 i pokonaliśmy ścierwojadów. Zamilknęli:DDDDDD
Także widać mentalność polaczków tego pokroju, wyzywanie rodziców to podstawa, dużo gadania, mało plejsów. I pomyśleć, że u nich było 5x diament.. eshhh Season 3 był tak pokurwiony, że każdy miał diament...
Dlatego jebac eune, 4fun mozna tam normale, ale ranki only west, cisza, spokoj, nikt nie kloci sie o linie