d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Manchester United F.c
Prev1697698699700701773Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2,261.43
Dec 8 2025 04:51am
Przestań piszczeć bo aż uszy bolą :mellow:

I dobrze, ma boleć
Member
Gold: 17,719.56
Dec 8 2025 05:01am
Przestań piszczeć bo aż uszy bolą :mellow:

:blink:
Member
Gold: 1,023.47
Warn: 10%
Dec 8 2025 05:06am
I dobrze, ma boleć

Moze otrzyj lzy drogi kolego :mellow:
Member
Dec 8 2025 05:07am
Moze otrzyj lzy drogi kolego :mellow:

Przestan piszczec bo az uszy bolą
Member
Dec 8 2025 05:25am
Przestan piszczec bo az uszy bolą

Thanks, The post has been reported. Thank you for your help in keeping this site a cleaner and better place for everyone!
:mellow:
Member
Gold: 1,010.00
Dec 8 2025 08:35am
Thanks, The post has been reported. Thank you for your help in keeping this site a cleaner and better place for everyone!
:mellow:

Jacek by na to powiedział tak
Member
Dec 8 2025 08:58am
Jacek by na to powiedział tak
https://www.youtube.com/watch?v=6bWVAc-CnqM

Co ci idzie ze spamu w tym temacie drogi kolego? :mellow:
Member
Gold: 1,010.00
Dec 8 2025 09:03am
Co ci idzie ze spamu w tym temacie drogi kolego? :mellow:

Pewien użytkownik tego forum (o którym nie mogę wspominać) co 100 postów wysyła mi niespodzianki
Member
Dec 8 2025 09:49am
Pewien użytkownik tego forum (o którym nie mogę wspominać) co 100 postów wysyła mi niespodzianki

Drogi kolego,

Pisze do Ciebie z uprzejma, ale stanowcza prosba dotyczaca Twojej aktywnosci w moim temacie na forum. Zalezy mi, aby ten wpis byl czytelny, spokojny i jasno wyjasnial moja sytuacje oraz powody, dla ktorych zwracam sie do Ciebie z prosba o zaprzestanie spamowania w watku, ktory zalozylem. Chce, aby moja wiadomosc byla traktowana jako proba wyjasnienia sprawy w przyjazny sposob i znalezienia rozwiazania, ktore bedzie wygodne dla nas obu.

Od pewnego czasu zauwazylem, ze w moim temacie pojawia sie duza liczba Twoich komentarzy, ktore niestety nie odnosza sie do glownego watku dyskusji ani nie wnosza do niej niczego wartosciowego. Wiele z nich wyglada jak przypadkowe wstawki, krotkie zdania, zarty, pojedyncze emotikony czy komentarze, ktore sa tam wstawione najwyrazniej tylko po to, aby podbic temat. Rozumiem, ze czasami forum sluzy do luznej rozmowy, ale niestety w tym przypadku Twoja aktywnosc powoduje wiecej chaosu niz pozytku.

Chcialbym, zeby moj watek pozostal przejrzysty i sluzyl temu, do czego zostal zalozony. Kiedy ktos nieustannie wstawia wpisy, ktore nie maja zwiazku z tematem, innym uzytkownikom trudniej jest znalezc wazne informacje. Pojawia sie tez sytuacja, w ktorej osoby chcace udzielic odpowiedzi musza przewijac przez wiele niepotrzebnych postow. To sprawia, ze temat traci swoja wartosc informacyjna, a inni forumowicze moga zwyczajnie zrezygnowac z uczestnictwa w dyskusji, bo zobacza, ze watek zamienia sie w zbior przypadkowych slow i komentarzy.

Nie pisze tego po to, aby Cie krytykowac czy wywolywac konflikt. Wrecz przeciwnie – chcialbym polubownie wyjasnic sytuacje i poprosic, zeby Twoja aktywnosc w moim temacie byla bardziej adekwatna do jego tresci. Bardzo doceniam wszystkie sensowne i zwiazane z dyskusja wypowiedzi, bo kazda wartosciowa odpowiedz pomaga rozwiazac problem lub rozwijac temat. Jednak jesli watek jest zalewany spamem, nie tylko traci on swoj sens, ale takze zniecheca innych do uczestnictwa.

Zalezy mi, aby forum bylo miejscem, gdzie wszyscy moga swobodnie rozmawiac, pomagac sobie i dzielic sie wiedza. Dlatego zwracam sie do Ciebie jako kolega z prosba o rozwage i podejscie do tematu w sposob, ktory umozliwi normalna dyskusje. Kazdy z nas czasem napisze cos luznego, ale jesli takie wpisy zaczynaja stanowic wiekszosc i pojawiaja sie jeden po drugim, to juz nie jest spontaniczna rozmowa, tylko zwykle spamowanie, ktore utrudnia korzystanie z forum.

Wierze, ze potrafisz uszanowac granice i zrozumiec, dlaczego kieruje do Ciebie te prosbe. Jesli chcesz prowadzic luzna rozmowe, wymieniac zarty lub pisac rzeczy niezbyt zwiazane z tematem, jest na to wiele innych miejsc na forum – sa shoutboxy, tematy ogolne, watki nieformalne. Ale w watku, ktory zalozylem w konkretnym celu, chcialbym utrzymac porzadek i klarownosc.

Chcialbym tez podkreslic, ze nie chce, aby ta prosba byla odebrana jako atak personalny. Nie mam nic przeciwko Tobie jako uzytkownikowi – problemem jest tylko forma i ilosc Twoich wpisow, ktore sprawiaja, ze watek traci przejrzystosc. Wolałbym rozwiazac to w przyjaznej atmosferze, bez eskalacji i bez koniecznosci zglaszania sytuacji moderatorom. Dlatego pisze do Ciebie najpierw osobiscie, w nadziei, ze uda nam sie dogadac polubownie.

Jesli jednak sytuacja bedzie wygladala tak samo jak do tej pory, byc moze bede zmuszony poprosic moderatorow o interwencje, co naprawde wolalbym ominac. Nie chce, aby miedzy nami powstalo jakies nieporozumienie, dlatego wole najpierw poprosic Cie bezposrednio. Wierze, ze uszanowanie prosby drugiej osoby w przestrzeni publicznej, jakim jest forum, jest kwestia podstawowej kultury i wzajemnego szacunku.

Prosze Cie wiec, drogi kolego, abys ograniczyl swoje wpisy w moim temacie do rzeczy, ktore sa zwiazane z dyskusja. Jesli masz cos wartosciowego do dodania, z przyjemnoscia to przeczytam. Jesli chcesz napisac cos zupelnie luznego czy niezaleznego od tresci, to po prostu wybierz do tego inne miejsce – forum jest przeciez pelne roznych sekcji, w ktorych mozna pisac swobodniej.

Mam nadzieje, ze zrozumiesz moje podejscie i uszanujesz te prosbe. Chce, aby nasza interakcja na forum byla pozytywna i zeby kazdy mogl korzystac z tematu w taki sposob, jaki byl zamierzony. Jeszcze raz podkreslam – nie mam nic przeciwko Tobie jako osobie, chodzi tylko o forme i miejsce wpisow.

Dziekuje za przeczytanie tej wiadomosci i z gory licze na Twoje zrozumienie oraz wspolprace. Mam nadzieje, ze od tej pory watek bedzie mogl prowadzony w spokojny i uporzadkowany sposob, a wszyscy zainteresowani beda mogli swobodnie brac w nim udzial bez koniecznosci przewijania przez niepotrzebne posty.

Pozdrawiam serdecznie,
Better_Living_Through_Chemistry :mellow:
Member
Dec 8 2025 10:04am
This post is a violation of the site rules and appropriate action was taken.

Ej najwieksze bzdury i ot piszesz ty better costam, chyba jeszcze nie wytrzezwiales po gejowskiej orgii.
A wracajac do tematu w mu brakuje kogos jak wayne rooney
Go Back To Polska Topic List
Prev1697698699700701773Next
Add Reply New Topic New Poll