Quote (crunk_mp @ 12 Feb 2013 18:07)
@Damundo chujowo, że doprowadziłeś do czegoś takiego, że nie masz ani jedej mikstury. Nie musisz wydawać grzybów na nowe przedmioty w sklepie, ja czasem robię tak: kupuję jakiś tańszy przedmiot i wtedy jest szansa, że na jego miejscu pokaże się jakaś mikstura. Masz mikstury, masz więcej dexa/vita/szczęścia. Dzięki temu masz większą szansę, że szybciej zrobisz kolejny loch, a w lochach wiadomo dużo expa, szansa na arty. Więcej expa za lochy to większy lvl, większy lvl, to większe zarobki.
W tej chwili mam w eq 4 mixtury te największe, 2 do vita i po jednej do siły i szczęścia

Więc spoko, po prostu mi się świeżo stare skończyły. Obecnie jestem na takim etapie lochów, że od kilku dni nie mogę ubić pierwszego typa w 9. lochu, a reszta jest od niego jeszcze mocniejsza, więc chyba nie będę teraz ich pił, tylko poczekam z 1-2 dni, jak będę miał pecha w gabinecie to może nawet do weekendu je potrzymam ;d
Co do wyboldowanego fragmentu, z gabinetu magii zawsze kupuje itemy aż do momentu, kiedy są same z +x grzybami w cenie ;d Właśnie w poszukiwaniu mixów. Nie martw się, aż taki nieogarnięty to nie jestem

Co do samych grzybów, atm mam 32 i zbieram na grzybowy weekend na smoka+na masę awanturniczości. Nie wydaję ich na nic innego, na pewno nie na itemy ;d
/e: no z klaserem przyslackowałem nieco i mam 72% atm, muszę znowu poatakować jakieś lowy ;x
This post was edited by Damundo on Feb 12 2013 11:19am