Quote (zibib @ 21 Jun 2015 12:23)
Jesteś, kurwa, debilem i rakiem toczącym tę planetę. Jeśli chcesz być uczciwy wobec złodzieja, który cię okrada, to nie ukrywaj przed nim majątku :D Niczego nie oczekuję od zjebanego, sztucznego tworu zwanego "państwem" i nie chcę, żeby on oczekiwał czegoś ode mnie. Nie potrzebuję państwa opiekuńczego, które nie umie się zaopiekować nawet samym sobą, za to potrafi zajebać realne 40-60% wypracowanego dochodu, w zamian, kurwa, za co?
To naprawdę przykre, że młodzi ludzie potrafią mieć tak spierdolone myślenie jak ty. Ale może twoja rodzinka to urzędasy lub inne pachoły przy korytku, wtedy wszystko byłoby jasne.
No to już wszystko jasne. Nie potrzebujesz ani Państwa, ani Narodu. Ziemia, na której masz dom i mieszkanie ma należeć do ciebie, tylko i wyłącznie. No to kup sobie taką ziemię, co stoi na przeszkodzie? A... Zapomniałem, że mieszkasz na ziemiach POLSKICH, więc dostosuj się do wymogów tutaj, lub wypierdalaj na księżyc i nie płać podatków.
Tak - Państwo w chwili obecnej okrada nas wszystkich, zawsze okradało i będize okradać w przyszłości. Traktuj to jako cenę życia na danym terenie (nie mówię tylko o Polsce, ale każdym innym kraju). Tego nie zmienisz, zdajesz sobie z tego sprawę kretynie? No to wpadłem na zajebisty pomysł - BĘDĘ KRADŁ, a jak? Tak przecież łatwiej

Zrzeknij się Polskiego obywatelstwa, wypierdol i wtedy możesz pisać to co bolded. W przeciwnym razie sam sobie przeczysz

. Nie jestem urzędnikiem, ani w najbliższej rodzinie nie mam żadnego urzędnika państwowego, natomiast zostałem wychowany przez ćwierć wieku żeby nie kraść i być uczciwym. ty natomiast w przeciwieństwie do mnie jak widać wychowałeś się w cwaniactwie, cebuli i złodziejstwie u typowej matki kurwy i ojca janusza, który musiał kraść, żeby jego błąd w oszczędzaniu na kondomach miał co żreć. Jak widać odziedziczyłeś po nim również resztę cech.
Koniec dyskusji z kretynem

, ale NAJLEPSZE w tym wszystkim jest to, że kurwa widać mentalność typowego kierowcy dwudziestoletniej BEEMKI. Dresowóz, cwaniactwo i cebula wysypuje ci się z trójpasiastych nogawek