d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Shakes & Fidget > Repost
Prev1689690691692693720Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 984.30
Jan 27 2013 03:35am
Quote (SeZoN @ 27 Jan 2013 10:26)
podjechałem do ciastka z moimi pseudo pomocnikami i moge tylko pomarzyć :D niezłe hp ma dziad jeden a lvl mam 140 zaraz :P widze że troche jeszcze poczekam aż ubije piernika

Bez 180 lvlu nie podchodź ;d
Ja mam 174, pomocniczka łuczniczka również i ciastka też nie mogę zrobić.
Member
Gold: 0.49
Warn: 40%
Jan 27 2013 04:04am
Quote (SeZoN @ Jan 27 2013 10:26am)
podjechałem do ciastka z moimi pseudo pomocnikami i moge tylko pomarzyć :D niezłe hp ma dziad jeden a lvl mam 140 zaraz :P widze że troche jeszcze poczekam aż ubije piernika

ja baby jagi na 49 poziomie nie moge juz od tygodnia ujebac :(
Member
Jan 31 2013 09:46am
Code
Właśnie wprowadzono nową aktualizację do gry.

Aby była ona aktywna należy podczas gry na danym serwerze kliknąć w adres strony, a następnie na klawisze "Ctrl + F5" lub "Ctrl + R". Zwykłe odświeżenie strony w tym wypadku nie pomoże.

Co zostało poprawione:

- błędne komunikaty czatu gildii związane z wieżą
   - błąd występujący przy podwójnym kliknięciu podczas przewijania wieży
   - niepoprawne komunikaty przy opisie lochów (tzn. zawyżone poziomy lochów, brak nazwy kolejnego przeciwnika)
   - błąd przy wyświetlaniu flag

Co zostało wprowadzone:

- nowa funkcję chatu /delfights (spowoduje to usunięcie wszystkich wiadomości o atakach z naszej skrzynki)
   - najeżdżając na przycisk karczmy, warty lub lochów widzimy odpowiednio ile minut zostało do końca zadania (jeśli akurat je wykonujemy), ile minut zostało do ukończenia warty (jeśli akurat ją wykonujemy) oraz ile czasu zostało do kolejnego ataku na lochy bez użycia grzybków
   - brak możliwości porównywania przedmiotów u pomocników w wieży
   - brak animacji przewinień poziomów w wieży podczas gdy funkcja "wyłącz aminacje" jest aktywna
   - prawidłowe komunikaty na czacie gildii po pokonaniu potworów w wieży
   - przycisk "atakuj" w profilu przeciwników wybieranych w sali chwały dla graczy, którzy posiadają aktywną funkcję lustra i chcą atakować graczy będąc podczas warty
   - kliknięcie na poziom postaci pomocników w wieży ukaże ich pancerz

Czyli nic konkretnego.
Member
Gold: 8,636.01
Jan 31 2013 10:14am
Quote (crunk_mp @ Jan 31 2013 03:46pm)
Code

Aby była ona aktywna należy podczas gry na danym serwerze kliknąć w adres strony, a następnie na klawisze "Ctrl + F5" lub "Ctrl + R". Zwykłe odświeżenie strony w tym wypadku nie pomoże.

Co zostało poprawione:

- niepoprawne komunikaty przy opisie lochów (tzn. zawyżone poziomy lochów, brak nazwy kolejnego przeciwnika)

Co zostało wprowadzone:

- nowa funkcję chatu /delfights (spowoduje to usunięcie wszystkich wiadomości o atakach z naszej skrzynki)
   - najeżdżając na przycisk karczmy, warty lub lochów widzimy odpowiednio ile minut zostało do końca zadania (jeśli akurat je wykonujemy), ile minut zostało do ukończenia warty (jeśli akurat ją wykonujemy) oraz ile czasu zostało do kolejnego ataku na lochy bez użycia grzybków
   - brak animacji przewinień poziomów w wieży podczas gdy funkcja "wyłącz aminacje" jest aktywna
   - przycisk "atakuj" w profilu przeciwników wybieranych w sali chwały dla graczy, którzy posiadają aktywną funkcję lustra i chcą atakować graczy będąc podczas warty

Czyli nic konkretnego.

No teraz raczej długo nic nowego nie wprowadzą...
Member
Gold: 0.49
Warn: 40%
Jan 31 2013 10:44am
Quote (crunk_mp @ Jan 31 2013 04:46pm)
Code

Co zostało poprawione:

Co zostało wprowadzone:

Czyli nic konkretnego.

dobrze chociaz ze nie ma tej durnej animacji przy wiezy. jak sie zrobi wiecej poziomow to trche wkurwia
Member
Feb 1 2013 05:13pm
Weekend epicki, coś ten kalendarz eventów popierdolony znowu. :wacko:
Member
Gold: 2,986.38
Feb 1 2013 05:24pm
Quote (crunk_mp @ 2 Feb 2013 00:13)
Weekend epicki, coś ten kalendarz eventów popierdolony znowu. :wacko:

Ja zbieram grzyby pod ten podany przez Ciebie, zeby miec i na smoka i na awanturniczosc jak bedzie weekend expa ;d
Już 113 lvl i póki co ciągle na smoku, ewentualnie 1 dzień slacku na dofarmeinie 1-2 grzybków
Member
Feb 1 2013 05:26pm
Quote (Damundo @ 2 Feb 2013 00:24)
Ja zbieram grzyby pod ten podany przez Ciebie, zeby miec i na smoka i na awanturniczosc jak bedzie weekend expa ;d
Już 113 lvl i póki co ciągle na smoku, ewentualnie 1 dzień slacku na dofarmeinie 1-2 grzybków

On jest fake, epicki miał być za tydzień niby, a jest dzisiaj.
Więc ten z expem pewnie będzie za 2 tygodnie.
Member
Gold: 2,986.38
Feb 1 2013 05:33pm
Quote (crunk_mp @ 2 Feb 2013 00:26)
On jest fake, epicki miał być za tydzień niby, a jest dzisiaj.
Więc ten z expem pewnie będzie za 2 tygodnie.

No to i tak zbierac grzyby trza, tak to bym zapewne za tydzien kupil kolejnego smoka, a walne raptora i zachomikuje grzyby na exp week ;d Moze i jest przesuniety ale zawsze dobry cynk nie jest zly.
Member
Feb 1 2013 05:40pm
Quote (Damundo @ 2 Feb 2013 00:33)
No to i tak zbierac grzyby trza, tak to bym zapewne za tydzien kupil kolejnego smoka, a walne raptora i zachomikuje grzyby na exp week ;d Moze i jest przesuniety ale zawsze dobry cynk nie jest zly.

Lepiej grzyby na exp trzymać, ten dzisiejszy to lipa jak się nie ma 100-200 grzybów.
Mi się trafił artefakt w sklepie, ale kosztuje 15 grzybów, wolę sobie na smoka dozbierać.
Go Back To Polska Topic List
Prev1689690691692693720Next
Add Reply New Topic New Poll