wbiłem tutaj tak na chwile poczytać i co ja widzę...
Quote (blejdowy @ 9 Apr 2012 19:57)
Grajac w niego widzialem moze z 2 postacie ktore maja cos supportowego, to ejst zalosne, jak mozna zrobic tak samolubna gre
Widać jesteś trochę przyślepawy, nie wiem czy wiesz, ale rioci niedawno dla takich graczy wypuścili tryb colorblind. Może jak go sobie odpalisz to zauważysz, że postaci które mają potencjał na czystych supportów jest nie mniej niż 16. tak na szybko policzyłem z lol wiki, nie chce mi się wymieniać. A najlepszych (najczęściej granych) supportów jest co najmniej 5.
Nie mówiąc już u postaciach ''które mają coś supportowego'', bo takich jest oczywiście więcej.
Quote (blejdowy @ 9 Apr 2012 19:57)
Balans to słowo obce Riot, naprawde pewnie daltego tak bardzo nie trawie lola, bo ejst casualowy i latwy, i osiagnac w nim cos to raczej nic nadzwyczajnego.
To ostatnie jest fajne, jestem pewien, że osiągnąłeś w lolu WSZYSTKO i dlatego przerzuciłeś się na dote/hona czy w co tam grasz i ślepo go hejtuejsz, bo jest zbyt prosty i prymitywny dla takiego gamelorda jak Ty :).
Jak zapewne się NIE domyślasz, ciężko utrzymać chirurgicznie precyzyjny balans między prawie setką postaci. Pewno to powód, dla którego co 2-3 tygodnie wychodzą nowe patche. Nie mniej jednak gra nie jest zdelansowana do poziomu - jeden champ bije wszystkich.
Quote (blejdowy @ 9 Apr 2012 20:41)
twierdzisz ze w lolu trzeba sie mega natrudzic zeby ogarnac postacie? Gdzie 50% nie używa nawet many? : D
nie rzucaj liczbami z dupy (matematycy czuwają). poza tym - co ma używanie many u postaci do jej ogarnięcia? tak sie składa - co powinieneś wiedzieć, bo przecież lol Cię już znudził - że kilka najtrudniejszych do ogarnięcia postaci właśnie nie używa many (nie jest to reguła).
na chwilę obecną mamy 95 champów, z czego 14 nie używa many (głupie liczenie na małym monitorze z lol wiki, mogłem się pomylić o 1-2). To jest akurat 14.7%, dla ładnej równej liczby przyjmę sobie 15%.
Nie wiem czy opinia osoby, która ma takie problemy z dodawaniem i mnożeniem jak Ty (bład 'na oko' na poziomie około 250%) jest warta uwagi. Życzę Ci powodzenia na egzaminie gimnazjalnym, bo przy takich obliczeniach możesz go nie zdać.
Btw - jestem retardem w lola, ale gram około pół roku głównie jednym champem ( lee sinem ) i sam się czasem dziwię, że jeszcze nie ogarnąłem go do końca. pewno dlatego, że jestem jebanym idiotą, bo Ty ogarnąłeś go po rozegraniu partii z botami (w końcu nie ma many).
przewinąłbym kilka stron dalej żeby jeszcze Cię pobesztać ale w sumie to chyba mi się nie chce. zresztą jak czytam Twoje posty to odnoszę wrażenie, że sam się besztasz.
Życzę miłej lektury fanom doty 2 :).