d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Manchester United F.c
Prev1677678679680681774Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Warn: 20%
Nov 10 2025 04:03am
ale Barca by ograła te śmieszne manu, i to łatwo

Piłkarz manczesteru united wraca do domu ze smutną miną.
– Co się stało? – pyta go żona. – Przegraliście?
– Nie. Zmieniam barwy klubowe.
– Sprzedali cię do innego klubu?
– Gorzej. Oddali za darmo.

Member
Gold: 1,023.47
Warn: 10%
Nov 10 2025 04:11am
Piłkarz manczesteru united wraca do domu ze smutną miną.
– Co się stało? – pyta go żona. – Przegraliście?
– Nie. Zmieniam barwy klubowe.
– Sprzedali cię do innego klubu?
– Gorzej. Oddali za darmo.

Drogi kolego, zwracam sie do Ciebie z uprzejma prosba o zaprzestanie spamowania w moim temacie na forum d2jsp. Doceniam Twoje zainteresowanie i aktywnosc, jednak ciagle komentarze niezwiązane z tematem, zbedne uwagi czy powtarzanie tych samych tresci wprowadzaja chaos i utrudniaja innym uzytkownikom swobodne korzystanie z watku. Staram sie utrzymac porzadek i merytoryczna dyskusje, aby temat pozostal przejrzysty i pomocny dla wszystkich, ktorzy chca sie czegos dowiedziec lub wziasc udzial w rozmowie.

Wiem, ze czasem latwo poniesc sie emocjom albo napisac cos spontanicznie, ale zachecam, bys uszanowal przestrzen tematu i nie publikowal postow, ktore niczego nie wnosza. Jesli masz jakies pytania, watpliwosci lub po prostu chcesz porozmawiac, mozesz smialo napisac mi wiadomosc prywatna – tam na pewno latwiej bedziemy mogli sie dogadac bez zasmiecania watku.

Zalezy mi na tym, aby atmosfera na forum byla przyjazna i oparta na wzajemnym szacunku. Dlatego licze na Twoje zrozumienie i wspolprace. Dziekuje z gory za uszanowanie mojej prosby i mam nadzieje, ze uda nam sie zachowac spokoj i porzadek w temacie :mellow:
Member
Gold: 420.00
Nov 10 2025 04:50am
Ledwo co wstałem a tu już tyle płaczu antyfanow potężnej drużyny Manchester United F.c

Może otrzyjcie już łzy B)
Member
Nov 10 2025 05:13am
Ledwo co wstałem a tu już tyle płaczu antyfanow potężnej drużyny Manchester United F.c

Dawno nie czytalem takich madrych slow na tym forum drogi kolego b)
Member
Gold: 0.01
Nov 10 2025 06:28am
Drogi kolego, zwracam sie do Ciebie z uprzejma prosba o zaprzestanie spamowania w moim temacie na forum d2jsp. Doceniam Twoje zainteresowanie i aktywnosc, jednak ciagle komentarze niezwiązane z tematem, zbedne uwagi czy powtarzanie tych samych tresci wprowadzaja chaos i utrudniaja innym uzytkownikom swobodne korzystanie z watku. Staram sie utrzymac porzadek i merytoryczna dyskusje, aby temat pozostal przejrzysty i pomocny dla wszystkich, ktorzy chca sie czegos dowiedziec lub wziasc udzial w rozmowie.

Wiem, ze czasem latwo poniesc sie emocjom albo napisac cos spontanicznie, ale zachecam, bys uszanowal przestrzen tematu i nie publikowal postow, ktore niczego nie wnosza. Jesli masz jakies pytania, watpliwosci lub po prostu chcesz porozmawiac, mozesz smialo napisac mi wiadomosc prywatna – tam na pewno latwiej bedziemy mogli sie dogadac bez zasmiecania watku.

Zalezy mi na tym, aby atmosfera na forum byla przyjazna i oparta na wzajemnym szacunku. Dlatego licze na Twoje zrozumienie i wspolprace. Dziekuje z gory za uszanowanie mojej prosby i mam nadzieje, ze uda nam sie zachowac spokoj i porzadek w temacie :mellow:

Dawno nie czytalem takich madrych slow na tym forum drogi kolego b)

Dawno nie czytałem tak mądrych słów na tym forum, drodzy koledzy

This post was edited by Helthalvstor on Nov 10 2025 06:28am
Member
Gold: 314.22
Nov 10 2025 09:38am
Drogi kolego, uprzejmie prosze Cie, abys przestal spamowac w moim temacie na forum d2jsp. Rozumiem, ze kazdy ma prawo do swojej opinii, ale ciagle offtopy i komentarze niezwiązane z tematem tylko utrudniaja innym uzytkownikom korzystanie z watku. Staram sie utrzymac dyskusje w porzadku i zachowac przejrzystosc, dlatego licze na Twoje zrozumienie i wspolprace. Jesli chcesz cos omowic, napisz mi wiadomosc prywatna – chetnie porozmawiam poza glownym tematem. Dziekuje za zrozumienie i mam nadzieje, ze uszanujesz moja prosbe :mellow:

jaki kurwa twój temat xDD :lol:
Member
Gold: 36,209.59
Nov 10 2025 04:57pm
pilkarskie swieto bozego narodzenia a tu cicho? :mellow:
Member
Nov 11 2025 03:15am
jaki kurwa twój temat xDD :lol:

Drogi kolego,

Pisze ten post z prosba o troche zrozumienia i szacunku dla innych uzytkownikow forum. Zauwazylem, ze w moim temacie na d2jsp pojawilo sie wiele twoich komentarzy, ktore nie maja zwiazku z glownym watkiem i utrudniaja normalna dyskusje. Doceniam twoja aktywnosc i chec udzielania sie, ale prosze cie, zebys zaprzestal spamowania w moim temacie. Forum ma sluzyc wymianie informacji i pomocy, a nie sztucznemu podbijaniu watkow czy wprowadzaniu zamieszania.

Kazdy z nas chce miec mozliwosc prowadzenia rozmowy w spokojny i uporzadkowany sposob, bez ciaglego przewijania przez niepotrzebne posty. Wiem, ze czasem trudno sie powstrzymac od komentarza, ale wierze, ze potrafisz uszanowac zasady i pozwolic innym uzytkownikom na normalna wymiane opinii. Jesli masz cos konkretnego do dodania do tematu – chetnie wyslucham i odpowiem. Natomiast jesli chcesz po prostu pogadac czy pozartowac, sa do tego inne miejsca na forum, bardziej odpowiednie do luznych rozmow.

Nie traktuj tej wiadomosci jako ataku, tylko jako spokojna prosbe o zachowanie porzadku i wzajemnego szacunku. Chcialbym, zeby nasza interakcja byla pozytywna, a temat pozostawal czytelny i przydatny dla wszystkich zainteresowanych. Licze na twoje zrozumienie i wspolprace – naprawde nie chce zglaszac sprawy do moderatorow, jesli mozemy to zalatwic po kolezensku.

Z gory dziekuje za uszanowanie prosby i mam nadzieje, ze uda nam sie zachowac dobra atmosfere na forum.

Pozdrawiam serdecznie,

Better_Living_Through_Chemistry :mellow:
Member
Gold: 36.63
Nov 13 2025 03:06am
Sytuacja Kobiego jest skomplikowana. Bo gdy trener daje do zrozumienia że walczysz o skład z kapitanem, to z góry jesteś skazany na ławkę. Z drugiej strony, dlaczego o skald z Bruno nie walczy Cuhna albo Mbuemo? 🤷‍♂️, skoro oni wszyscy są na pozycji nr 10. (Nie wiem choć się domyślam). Jednak gdy dostajesz szansę i nie pokazujesz siebie w 100% to skazujesz się na krytykę i tym bardziej na siedzenie na ławce. Gramy tylko ligę. Na własne życzenie wykasowaliśmy się z pucharu Tymbarku, a tam młodzi mogliby łapać minuty i formę która się przyda gdy będą powołania do pucharu narodów Afryki. Czy Mainoo powinien dostawać więcej minut mimo słabej gry ? Owszem powinien. Hojlind kopał się po czole ale grał. Nie zbudujesz pewności siebie jeżeli nie będziesz grać. Trener powinien częściej zdejmować Bruno i stawiać na Mainoo, bo on pokazał że potrafi :mellow:
Member
Gold: 314.22
Nov 13 2025 08:55am
jeszcze nie zlikwidowano tego marnego klubiku?
Go Back To Polska Topic List
Prev1677678679680681774Next
Add Reply New Topic New Poll