Quote (Shapiro @ Apr 24 2016 10:08pm)
ban bedzie za wyzwiska w strone sedziego i niesportowe zachowanie. na tunnel cam moznabylo uslyszec jak sedzie schodzac na przerwe mowil ze vardy ban bo go zwyzywal ale pozniej usuneli sciezke dzwiekowa z tamtego momentu
kogos stawiali na bramce na wf widze
Nie, gram sobie jako tako, czasem pójdę popykać na orlika, ale jak mam oglądać mecz jeszcze jakichś cienkich drużyn to wolę od razu położyć się spać. Polecam piłkę ręczną, dynamiczny sport dla twardych facetów, gdzie emocje towarzyszą cały mecz.
Quote (Pozdrawiam @ Apr 24 2016 08:17pm)
Jak widać nie jesteś w stanie zrozumieć złożoności niektórych rzeczy na tym świecie. Dla takich ludzi jak ty są studia na firze właśnie.
Dzisiaj nudziłem się leżąc w wannie i przeglądałem stare topici i nie było hejtu na fir, nawet bardziej ogarnięci użytkownicy forum (teraz już nieobecni) mówili, że jak najbardziej spoko, a przyjebaliście się do kierunku na potrzeby wyzywania mnie z czasów jak toczyłem internetowe wojenki, chociaż muszę przyznać, że serio nieźle odjebany byłem :D ciekawe czy za 5 lat czytając posty z dziś też będę myślał jaki byłem popierdolony.