Quote (StreetFamily @ Feb 7 2015 10:25am)
no wiesz pisales, ze mozesz jezdzic tylko na 125, wic podałem przyklad :-D exc to nie taka pierdziawka, bo idzie dobrze, mala waga, ale to tylko 125 w 2t wiec po drodze bardziej sie meczy. Zrob sobie prawko i kup 400cc+ jak chcesz pojeździć :-D hmm znaczy są jeszcze wr250f, exc250f hard endurasy z homologacją. Mozesz sobie z tego sm zrobic i śmigać, ale tez częsty serwis, wymiany oleju co 5-10mth, sprawdzanie luzow zaworowych co 10mth (jakos tak) a jeżeli 2t to exc 250 lub 300 który wyrywa ręce :P. A co do pal, po bezdrożach sie nie trafiają, ale czasami przez ulice przemkniemy. Tylko, ze ja quadem śmigam :P jedynie straż lesna mnie gonila, ale gdzie mnie dogoni :-). Moze masz cos na oku co Cie interesuje ?
Mam 21 lat i tylko kategorię B, na motocykle teraz trzeba 24 lata, myślę, że nie ma co cwaniakować i od razu kupować większego motocykla, niż 125, tym bardziej, że nigdy nie jeździłem na niczym większym niż 80cm jak miałem 16 lat.
Motocykl jedynie w celach rekreacyjnych, na co dzień jeżdżę samochodem, ale fajnie by było sobie na plaże pojechać motorkiem omijając samochody w korkach, albo poświrować z kumplami po bezdrożach.
Spodobała mi się ta dt 125, jest sporo tańsza od exc, ale narazie to wstępne plany.