Quote (toyo @ 28 Oct 2011 21:01)
Ale za co EA miałoby banować? Za to, że kupiłeś ruski klucz i grasz na nim w Polsce? A są jakieś zasady, które mówią, że na ruskim kluczu wolno grać tylko w rosji i jak przyjedziesz z laptopem do Polski to już BF3 nie wolno Ci odpalić?
Nie wiem właśnie czy iść kupić np. w Vobisie gre (chyba oni mieli najtaniej, bo po 99 zł) czy wziąć ten ruski. 30 zł różnicy, sam nie wiem czy to dużo, czy mało.
http://allegro.pl/battlefield-3-skan-eadm-origin-automat-24-7-i1900265966.html tutaj za 74 i nie ma nic o tym, że to ruski klucz. Zobaczymy co wezmę.
Nie po to wydano tansza wersje na blok wschodni zeby sobie cala europa od nich kupowała i redystrybuowała po nizszej cenie.
zreszta EA wcale nie potrzebuje powaznego powodu zeby banowac takie cdkeye, o czym przekonalo sie juz kilku z tego tematu ( w tym ja)
jest to po prostu bardzo niepewne zrodlo
co do vobisu to juz podwyzszyli na 119, bylem tam dzis i mimo ze mieli naklejki na pudelku "99 ZŁ" to juz sprzedawali drozej
a ta aukcja to tez ruski klucz
"Ze względu, że klucze pochodzą z zagranicznej dystrybucji aby cieszyć się grą należy wykonać 3 bardzo proste kroki." = RU key