Quote (Hate_Me @ Sat, 6 Dec 2008, 00:41)
Mogę być nawet na 1\30 jego ciosu. Ja nie jestem taki jak Ty, poziomu intelektualnego nie muszę nadrabiać poziomem tkanki mięśniowej.
Uświadom sobie w końcu, jakkolwiek byś nie próbował mi wjechać, jesteś zbyt brzydki/tępy/głupi by to odniosło jakikolwiek skutek. Odejdź w pokoju.
Quote (Xelion @ Sat, 6 Dec 2008, 00:41)
Oj gogan, gogan. Zamknalbys jape juz bo w pojedynke robisz z siebie posmiewisko.
Powiedział Gumiś, człowiek, który siedzi od 2x lat w piwnicy i boi się wyjść na zewnątrz, umilając sobie czas szukaniem atencji na forum internetowym i którego ojciec w obliczu pośmiewiska, jakie robi z siebie jego syn, pierdolnął samobója. Pozdro.
Quote (myr00n @ Sat, 6 Dec 2008, 00:42)
Random powiadasz ?-=]
No coz , gdy osoba ma do powiedzenia cos wiecej niz "wypierdalaj" , "najebac cie ? " badz uzywac innych tekstow z wyzszej półki jest randomem ? Ok , zrozumialem.
Zauwaz ,ze jestem na tym forum troszczeczke dluzej niz Ty , zna mnie tez niemala ilosc ludzi , szczegolnie z czasow zanim w polskiej sekcji powstalo takie bagno +1 , vouchow i wubszczakow.
Jezeli to do Ciebie nie dociera to odezwe sie w sposob ,ktory zrozumiesz - TWOJA STARA RANDOM
oh ah , juz uciekam
Zgłoś się do Macieya na lekcje o ironii. Albo nie, bo w końcu nie dałem emotek ;/
This post was edited by gogan on Dec 5 2008 04:45pm