Quote (DrizztEU @ Jan 22 2023 05:38pm)
te sundery tylko spierdoliły wszystko moim zdaniem, zamiast coś zrobić z gierką, żeby po raz setny laddera cold soso nie zaczynać bo niczym innym sie szybko nie ubierzesz to dodali coś co sprawiło, że jeszcze bardziej trzeba tym cold soso grać, banda nigletów z blizzarda, aż mi sie kupcie zachciało z nerwów, nie wiem czy też tak macie
/edit
zapomniałem, co do sunderów to podwójna beka, że miało być to super endgame, na reddicie skomplikowane obliczenia robili jaki rare droprate tego będzie, a w praktyce blizzard spierdolił i w pierwsze dwa dni laddera ludzie już mieli całe stashe tymi sunderami zajebane kekw żal
w s3 nawet jak sundery beda bardziej rare, to nie powinien byc drozszy niz 1k fg - gul runa na trade w pierwsze dni, poza tym w party tego leci od chuja. no ja nie widze innej opcji niz zaczac blizz sorc, niektorzy na ostrym copium jadą i grają fohem czy innym gownem, ale prawda jest taka ze blizz sorc zawsze byl najlepszym starter buildem, a teraz jest tez najlepszym endgame buildem x D
This post was edited by firstmurloc on Jan 22 2023 11:36am