Quote (Phrarr @ Sep 18 2010 03:13pm)
Ashe : księżniczka mida. W z wielkim zasięgiem, R z jeszcze większym. Świetny inicjator walk, stunner, snarer, może nawet być carry. Bardzo łatwa do opanowania, noob friendly. <-

Jax : Mocny, ale przeceniany. Przez to, że jest uważany za imba postać często totalne lamy się za niego biorą, myśląc, że będą rządzić, a im to zupełnie nie wychodzi. A że porządni gracze się szanują i nie będą się szmacić taką postacią, to nim nie grają, <- zajebisty opis.
Vladimir - Mimo, że jego transfusion jest OP (bdb nuke co 3 sekundy bez kosztów), to szykuje się nerf, dobry mechanizm ucieczki, czesto używany błędnie, ale ogólnie postać supportująca, jest w stanie zrobić krzywdę jedynie sfarmiony, a to go nie ratuje <- ta jasne.
To są tylko przykładowe moim zdaniem błędnie opisane postacie. Ashe i Jax tier 2, a Vlad tier 3? Imo kpina.
Z wieloma rzeczami się tu nie zgadzam.
O kurwa widac, ze to opisy z polskiego forum. Chyba nie musze tlumaczyc o ktorym punkcie mowie? Widze, ze mam zaleglosci w temacie wiec zaraz ogarne, ale zaczynam klotnie: MASTER YI JEST ZAJEBISTY I ALBO NIM NIE UMIESZ GRAC, ALBO NIGDY NIE GRALES Z DOBRYM YI. Oczywko mowie o normalach.
K skonczylem czytac te epickie tiery i moze niech ktos napisze jaki jest nick autora? Cos w stylu xxxFranekLordLolaDragonMasterxxx? Bo mysle, ze tylko ktos takiego pokroju mogl to napisac.
A co do Warwicka to niech ktos poda sprawdzone info bo jak ww uzywa na mnie ulti to mam napisane supressed, wiec mozliwe, ze cleanse juz nie zdejmuje jego ulti.
This post was edited by Saygon on Sep 18 2010 09:56am