Quote (LukaSss @ Aug 9 2013 01:32pm)
Bo choć to silver to nieraz ktoś chce wyjść lub zdobyć więcej LP a został mu tylko support. Ja bym w życiu poniżej platyny nie ryzykował gry supportem. Nidale to dobry champ aby się sfarmić na lowbobach i robić coś w midgame, więc zdecydowanie rozumiem czemu ktoś nie chce supportować Soną jakiegoś randoma z silverem V. Sam chętniej wezmę nidale, xina lub garena na bota jak już muszę tam iść i sprawię, że enemy adc pójdzie afk będąc 0-10 razem z swoim supportem. O to przyczyna, czemu ludzie pickują nidale na bota. To, że nie potrafią nią grać to inna sprawa xd
no tak, przeciez logiczne ze jak umiesz grac czymkolwiek to zrobisz ze swojego carry jebanego kota. tak samo jest z nida, umiejetny poke i adc zgarnia double kille raz za razem ale najczesciej trafaim na nidalki ktore po prostu wpierdalaja moje kripy a zamiast pokeowac adc to one sobie kazdego spira trafiaja w kripy :/
ja osobiscie lubie supportowac, nie jestem chyba najgorszym suppem, i zdecydowanie wole wziac tresza zeby szybko zdominowac linie, byc uzytecznym w tfach, i umiejetnie bronic swojego carry. tak, ja na tym zjebanym poziomie zawsze bronie swojego carry i najczesciej jestem jedyna osoba w teamie ktora to robi

albo chociazby wziac aliego i grac defensywnie, pozwalac swojemu carry farmic w pierwszej strefie bota i nie pozwalac tym samym na skutecznw ganki