This post is a violation of the site rules and appropriate action was taken.
Quote (pakko @ 4 Oct 2015 17:42)
ile razy mam ci mowic ze "okazja czyni zlodzieja"
ktos zostawia porsche na zapalonym silniku z otwartymi drzwiami i wyjebanym transparentem "WSIADAJ I JEDŹ", pakujesz swoje smierdzace dupsko straznika wiejskiego w fotel recaro i wypierdalasz bo wiesz ze wlasnie w twoim nedznym jak pizda zyciu trafiles jackpot
kto ponosi wine za kradziez auta?
ty bo je zajebales ale tez ten kto ci na to pozwolil jebany bezmozgu
skumaj wreszcie o co mi chodzi
Kurwa co? :DD Serio? Uważasz, że w kolejnej chujowej sytuacji, którą wymieniłeś, każdy wsiałby i pojechał w chuj? Po pierwsze: taki "jackpot" bardzo szybko by został wyłapany, a ty złapany. Po drugie to kurwa mi nawet nie żal ciebie, bo widać, że z ciebie kolejny rasowy seba, bez mózgu pod kaszkietem lub kapturem.
Czyli rozumiem, że jakbyś miał okazję zapierdolić 10000zł z lady w sklepie bo akurat właściciel z utargiem przyszedł, zostawił, ale poszedł na zaplecze odebrać telefon, to byś zajebał bez dwóch zdań, tak? To pytanie retoryczne, bo znam odpowiedź. Jesteś po prostu niedojebanym kretynem, który uważa, że można kraść, gwałcić, zabijać, rabować itd. (i jest to oczywiście dozwolone) POD WARUNKIEM, ŻE NADARZY SIĘ OKAZJA :DDDD.
Kurwa koleś czy ty czytasz w ogóle co ty piszesz? Wydaje mi się, że zdajesz sobie sprawę, że zrobiłeś z siebie kompletnego idiotę, ale nie potrafisz się przyznać do błędu. Pluję ci na ryj złodziejska szmato.