Quote (firstmurloc @ Oct 22 2022 04:13am)
ZMARNOWANY POTENCJAŁ TRYBU PCL
piszecie ze ladder grywalny i zajebiste tz. terrory moze i sa spoko ale na poczatku zjebali i nie bylo zadnego fixa na wylew sunderow, ktore i bez buga z Item Find dropia jak pojebane. kazda cold soso dominuje i sra jak chce na wszystkie inne buildy w grze, przy minimalnym wkladzie fg w porownaniu do gg buildow z 2.4 i wczesniej ktore szukaly infi srinfi enigmy waszych starych i 23 skillerow. a tutaj jak masz cta to mozesz w tal ethu chaosa zajebac w 1,5 minuty.
sam balans mnie az tak nie zrazil, bo czarodziejke lubie i mnie wkurwia jak farmie z buta a wiaodmo polska dupa scisnieta sztywno i ciezko zarobiony gold na 2137 keysetach szkoda wydac na enigme.
najwiekszy problem to rynek na jsp jak i samo jsp chociaz wiadomo ze uzywam forum codziennie i to jakbym sam sobe na morde pluł. ale w tym ladderze wylew botow, i duzo lepsze dropy powodują ze ceny sie spierdalają o 20% w dol kazego dnia, az w koncu stana w miejscu jak i na sc i hc ber bedzie za 500 fg i sie nikomu sie nie bedzie chcialo farmic. juz teraz takie Lo(zaczal sie 3 tydzien od startu, na hc stoi za 1400fg.) w poprzendim sezonie gralem do sierpnia czyli 3 miechy, i pamietam ze lo wtedy po 2K+ latało, i graczy tez bylo wiecej, dlatego rynek sie dluzej trzymal. a tutaj lowballi tyle ze itemow jak shako arach ber nie mozna na szybko sprzedac, bo albo dostajesz ofke 30% albo nie ma ludzi zeby to kupili xd
do dclonow nie ma sie co przypierdalac, jakby nie bylo botow tyle to by random streamer z azji srednia widzow 3, nie robil losowo dwoch walkow tygodniowo, w zeszlym sezonie to wygladalo identycznie.
najwiekszy problem ze na singlu nie dodali terror zone i tych charmow wiec nie mozna sie nawet pobawic bez mysleniu o fg i wkurwianiu sie ze komus dropi a tobie nie:D
chwile jeszcze pogram bo z mojej ekipy na hc duzo osob ciagle smiga ale i tak wedlug mnie w porownaniu z s1, jest dluzo gorzej i jak do nastepnego sezonu nic sie nie zmieni to d2r bedzie fajne zeby pograc tydzien i wyjebac do smieci
moje podejście jest proste.
nie ma co paczeć na jakiegoś zjeba z hiszpanii mr lamę, którego w 1 sezonie nakarmili w1 dzien enigmą
a w 2 sezonie napierdolil tyle sundering charmow ze mu sie skrzynia uginała. plus do tego miał permanentnie siedmiu innych daunów ktorzy zapelniali mu gierke a i reszta karmi8la go death fantomami i innymi guwno itemkami
sram typowi na morde jako solo gracz
a co do marnacjii to nic się nie marnuje.
sundery wjadą na non ladder predzej czy poznikej[
no i kwestia HC jest ciekawa
niestety to nie tryb dla mnie bo np. dzisiaj dostalem DC ale ziomek z ktorym gadałem na diskordzie
mówi, że nadal jestem na grze :))))))))))))))))))))
i bylem gwałcony przez 5 sekund i se umarłem
fajne hc. hatfu