d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Diablo 2 Resurrected - Temat Oficjalny
Prev1628629630631632746Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2,019.00
Oct 21 2022 02:48pm
Quote (Thelema @ Oct 21 2022 10:46pm)
Zamknij już ta morde kurwo. Ceny w diablo to jebany żart i diluj z tym albo wypierdalaj. Jak chce ci sie zapierdalać cały dzień za 80 fg to droga wolna ale nie wmawiaj innym że to sie opłaca jebany wyrostku

teraz nie musisz "zapierdalać"

wystarczy, że grasz w gierke i robisz terror zony 96 a gryfony same wpadają

pedale pierdolony i mnie kurwo nie obrazaj
Member
Gold: 36,209.59
Oct 21 2022 02:58pm
Quote (Viondiel @ Oct 21 2022 10:48pm)
teraz nie musisz "zapierdalać"

wystarczy, że grasz w gierke i robisz terror zony 96 a gryfony same wpadają

pedale pierdolony i mnie kurwo nie obrazaj

sperma z mordy ci leci a nie gryfony
Member
Gold: 381.36
Oct 21 2022 03:41pm
Member
Gold: 437.00
Oct 21 2022 04:01pm
Quote (Thelema @ 21 Oct 2022 22:46)
Zamknij już ta morde kurwo. Ceny w diablo to jebany żart i diluj z tym albo wypierdalaj. Jak chce ci sie zapierdalać cały dzień za 80 fg to droga wolna ale nie wmawiaj innym że to sie opłaca jebany wyrostku

Polecam hc za 160fg na dzień
Member
Gold: 1,215.00
Oct 21 2022 04:58pm
Quote (Viondiel @ Oct 21 2022 07:57pm)
ty masz dauna ? jest 2 tydzien po starcie laddera a annihilusy chodza juz po 100 fg
jutro kolejny event i beda po 80

jak ty chcesz kurwa zmienic mechanike ?

do momentu w ktorym nie dodadzą budżetowego slowa runicznego z teleportem ta gra bedzie zawsze zdominowana przez sorcki

wiesz ilu ludzi wrocilo na d2, bo w koncu mogą farmic caly kontent w grze i terror zone ?

a nie tylko pierdolone baal runy i wybrane miejscowki gdzie nie ma immunow

wez ty sie kurwa ogarnij chlopie, bo twoje spierdolone podejscie do diablo az mnie razi

Ja widzę wręcz przeciwnie, ludzie ubierają postać, grają ubraną 1 dzień i kończą. Zainteresowanie poprzednim ladderem wg mnie było dużo większe, także tutaj na handlu d2jsp.
Nie krytykuję pomysłu Terror Zones, ale dało się to zrobić lepiej (ja bym wolał trochę mocniejsze potworki i więcej expa już od 70lvl, a nie dopiero opłaca się tam latać od 95...)
Budżetowe słowo z teleportem nie brzmi źle, jeśli nie byłoby tak przegięte jak enigma to mogłoby być np. gul+ist
Tylko hc ma teraz jakiś sens, ale nawet tam pewnie boty latają
Ekspertem od mechaniki nie jestem, ale pojawiają się ciekawe pomysły na tym forum i oficjalnym battlenet, a blizz ma to gdzieś, bo d2 ma tylko podtrzymać zainteresowanie marką do momentu wydania d4, więc jestem sceptycznie nastawiony do kolejnych ladderów
Member
Gold: 11,547.06
Oct 21 2022 08:13pm
ZMARNOWANY POTENCJAŁ TRYBU PCL

piszecie ze ladder grywalny i zajebiste tz. terrory moze i sa spoko ale na poczatku zjebali i nie bylo zadnego fixa na wylew sunderow, ktore i bez buga z Item Find dropia jak pojebane. kazda cold soso dominuje i sra jak chce na wszystkie inne buildy w grze, przy minimalnym wkladzie fg w porownaniu do gg buildow z 2.4 i wczesniej ktore szukaly infi srinfi enigmy waszych starych i 23 skillerow. a tutaj jak masz cta to mozesz w tal ethu chaosa zajebac w 1,5 minuty.

sam balans mnie az tak nie zrazil, bo czarodziejke lubie i mnie wkurwia jak farmie z buta a wiaodmo polska dupa scisnieta sztywno i ciezko zarobiony gold na 2137 keysetach szkoda wydac na enigme.

najwiekszy problem to rynek na jsp jak i samo jsp chociaz wiadomo ze uzywam forum codziennie i to jakbym sam sobe na morde pluł. ale w tym ladderze wylew botow, i duzo lepsze dropy powodują ze ceny sie spierdalają o 20% w dol kazego dnia, az w koncu stana w miejscu jak i na sc i hc ber bedzie za 500 fg i sie nikomu sie nie bedzie chcialo farmic. juz teraz takie Lo(zaczal sie 3 tydzien od startu, na hc stoi za 1400fg.) w poprzendim sezonie gralem do sierpnia czyli 3 miechy, i pamietam ze lo wtedy po 2K+ latało, i graczy tez bylo wiecej, dlatego rynek sie dluzej trzymal. a tutaj lowballi tyle ze itemow jak shako arach ber nie mozna na szybko sprzedac, bo albo dostajesz ofke 30% albo nie ma ludzi zeby to kupili xd

do dclonow nie ma sie co przypierdalac, jakby nie bylo botow tyle to by random streamer z azji srednia widzow 3, nie robil losowo dwoch walkow tygodniowo, w zeszlym sezonie to wygladalo identycznie.

najwiekszy problem ze na singlu nie dodali terror zone i tych charmow wiec nie mozna sie nawet pobawic bez mysleniu o fg i wkurwianiu sie ze komus dropi a tobie nie:D

chwile jeszcze pogram bo z mojej ekipy na hc duzo osob ciagle smiga ale i tak wedlug mnie w porownaniu z s1, jest dluzo gorzej i jak do nastepnego sezonu nic sie nie zmieni to d2r bedzie fajne zeby pograc tydzien i wyjebac do smieci

Member
Oct 21 2022 09:16pm
Quote (firstmurloc @ Oct 22 2022 04:13am)
ZMARNOWANY POTENCJAŁ TRYBU PCL

piszecie ze ladder grywalny i zajebiste tz. terrory moze i sa spoko ale na poczatku zjebali i nie bylo zadnego fixa na wylew sunderow, ktore i bez buga z Item Find dropia jak pojebane. kazda cold soso dominuje i sra jak chce na wszystkie inne buildy w grze, przy minimalnym wkladzie fg w porownaniu do gg buildow z 2.4 i wczesniej ktore szukaly infi srinfi enigmy waszych starych i 23 skillerow. a tutaj jak masz cta to mozesz w tal ethu chaosa zajebac w 1,5 minuty.

sam balans mnie az tak nie zrazil, bo czarodziejke lubie i mnie wkurwia jak farmie z buta a wiaodmo polska dupa scisnieta sztywno i ciezko zarobiony gold na 2137 keysetach szkoda wydac na enigme.

najwiekszy problem to rynek na jsp jak i samo jsp chociaz wiadomo ze uzywam forum codziennie i to jakbym sam sobe na morde pluł. ale w tym ladderze wylew botow, i duzo lepsze dropy powodują ze ceny sie spierdalają o 20% w dol kazego dnia, az w koncu stana w miejscu jak i na sc i hc ber bedzie za 500 fg i sie nikomu sie nie bedzie chcialo farmic. juz teraz takie Lo(zaczal sie 3 tydzien od startu, na hc stoi za 1400fg.) w poprzendim sezonie gralem do sierpnia czyli 3 miechy, i pamietam ze lo wtedy po 2K+ latało, i graczy tez bylo wiecej, dlatego rynek sie dluzej trzymal. a tutaj lowballi tyle ze itemow jak shako arach ber nie mozna na szybko sprzedac, bo albo dostajesz ofke 30% albo nie ma ludzi zeby to kupili xd

do dclonow nie ma sie co przypierdalac, jakby nie bylo botow tyle to by random streamer z azji srednia widzow 3, nie robil losowo dwoch walkow tygodniowo, w zeszlym sezonie to wygladalo identycznie.

najwiekszy problem ze na singlu nie dodali terror zone i tych charmow wiec nie mozna sie nawet pobawic bez mysleniu o fg i wkurwianiu sie ze komus dropi a tobie nie:D

chwile jeszcze pogram bo z mojej ekipy na hc duzo osob ciagle smiga ale i tak wedlug mnie w porownaniu z s1, jest dluzo gorzej i jak do nastepnego sezonu nic sie nie zmieni to d2r bedzie fajne zeby pograc tydzien i wyjebac do smieci

moje podejście jest proste.

nie ma co paczeć na jakiegoś zjeba z hiszpanii mr lamę, którego w 1 sezonie nakarmili w1 dzien enigmą
a w 2 sezonie napierdolil tyle sundering charmow ze mu sie skrzynia uginała. plus do tego miał permanentnie siedmiu innych daunów ktorzy zapelniali mu gierke a i reszta karmi8la go death fantomami i innymi guwno itemkami

sram typowi na morde jako solo gracz

a co do marnacjii to nic się nie marnuje.
sundery wjadą na non ladder predzej czy poznikej[
no i kwestia HC jest ciekawa
niestety to nie tryb dla mnie bo np. dzisiaj dostalem DC ale ziomek z ktorym gadałem na diskordzie

mówi, że nadal jestem na grze :))))))))))))))))))))
i bylem gwałcony przez 5 sekund i se umarłem
fajne hc. hatfu
Member
Gold: 78,040.70
Oct 21 2022 09:35pm
Z TZ wyjebali sie na 3 rzeczach:
- za wysoki max area lvl, powinien byc cap na np 92 area, zeby 98-99 wbijac mniej wiecej w tym samym czasie, co kiedys powiedzmy ~96,
- drop sunderow powinien byc rzadszy niz hrs. Zeby sundera bylo zdobyc trudno porownywalnie do infinity. Wtedy tez ten range 70-90 resow mialby sens.
- moby na TZ sa o wiele za slabe. Nie roznia sie praktycznie niczym od zwyklych stworkow. Co z tego, ze diablik ma wyzszy lvl, skoro to wciaz diablik i na pl8 spada na hita...
Member
Oct 21 2022 10:27pm
Quote (Pokor @ Oct 22 2022 05:35am)
Z TZ wyjebali sie na 3 rzeczach:
- za wysoki max area lvl, powinien byc cap na np 92 area, zeby 98-99 wbijac mniej wiecej w tym samym czasie, co kiedys powiedzmy ~96,
- drop sunderow powinien byc rzadszy niz hrs. Zeby sundera bylo zdobyc trudno porownywalnie do infinity. Wtedy tez ten range 70-90 resow mialby sens.
- moby na TZ sa o wiele za slabe. Nie roznia sie praktycznie niczym od zwyklych stworkow. Co z tego, ze diablik ma wyzszy lvl, skoro to wciaz diablik i na pl8 spada na hita...

z tym trzecim się zgodzę.
terror zone powinny byc ciezsze

drop sunderow jest okej. i tak masz szanse dostac sun dera dla ciebie raz na 5 i do tego roll

sundery są potrzebne zeby robic terror zony,

This post was edited by Viondiel on Oct 21 2022 10:28pm
Member
Gold: 2,120.15
Oct 22 2022 12:02am
Quote (Viondiel @ Oct 22 2022 04:16am)
moje podejście jest proste.

nie ma co paczeć na jakiegoś zjeba z hiszpanii mr lamę, którego w 1 sezonie nakarmili w1 dzien enigmą
a w 2 sezonie napierdolil tyle sundering charmow ze mu sie skrzynia uginała. plus do tego miał permanentnie siedmiu innych daunów ktorzy zapelniali mu gierke a i reszta karmi8la go death fantomami i innymi guwno itemkami

sram typowi na morde jako solo gracz

a co do marnacjii to nic się nie marnuje.
sundery wjadą na non ladder predzej czy poznikej[
no i kwestia HC jest ciekawa
niestety to nie tryb dla mnie bo np. dzisiaj dostalem DC ale ziomek z ktorym gadałem na diskordzie

mówi, że nadal jestem na grze :))))))))))))))))))))
i bylem gwałcony przez 5 sekund i se umarłem
fajne hc. hatfu

Ja grałem tylko po starcie gry i pomimo przejebanego czekania w kolejce na serwer to było to moje najlepsze diablodrugie doświadczenie od prawie dwudziestu lat. Boty jeszcze niezaprogramowane, rynek kwitł przez pierwsze kilka tygodni i znalezienie cennego przedmiotu dawało taka radoche jak za dzieciaka :D
Go Back To Polska Topic List
Prev1628629630631632746Next
Add Reply New Topic New Poll