Quote (Mexter @ Jan 1 2015 03:11am)
chyba daje sobie spokoj z ta gierka, chuj ze dostalem pare gier temu bana na komunikacje na tydzien wiec nie moglem gadac ale postanowilem ze bede gral wzorowo i dawaj duzo komend no wiec zagralem dwie gry, w jednej 32-8 przegrana ranked, wkurwilem sie w chuj bo gralismy 90minut, zrobilem przerwe lece druga w drugiej 10-12 , ale to chuj przy moich ziomkach z teamu i chuj ze po wyjsciu z gry dostaje info ze mam 9low prio gier za nie okazywanie szacunku innym graczom jak ja kurwa nawet nic napisac nie moge bo mam bana jeszcze na 24h, mysle se , patrze w swoj team 4 typow 2-12 4-12 jeden 5-20 i ostatni 4-14 , faktycznie kurwa banda pierdolonych zer i co. znalezli se kozla ofiarnego w postaci najlepszego gracza w teamie i ja to pierdole, zegnaj scierwojadzka gro,
ogolem to taki urok ale jak sobie na low prio wyjdziesz z gierki to odswiezy ci low prio do 6 gierek potwierdzone info, typ mial 32 gierki low prio poszedl na jedna wyszedl i zmniejszylo mu do 6
nic nie poradzisz jak kiedys napierdalalem solo q twardo tak teraz szukam ludzi do gierki bo razniej i bulu dupy nie ma
a co do mutow to dostaje typowo muta na tydzien co tydzien taki urok ;D ale czekaj az source 2 wyjdzie i mody w glownym kliencie beda jak w3
This post was edited by Astav on Dec 31 2014 08:46pm