Quote (LukaszPL @ Feb 1 2013 02:30pm)
A ja kurwa o kampieniu w krzakach -.-Face to face z IS-3 albo KV-5 nie miałem problemów, wystarczy trochę zadkiem po wierzgać, a już mają problem żeby Cię przebić, w szczególności KV-5. Nie wiem czy jest sens ciągnąc tą dyskusję dalej bo i tak każdy z nas ma swojego faworyta jeśli chodzi o 7 Tier. Dla mnie jest to PzKpfw VI Tiger.
Jest kilka wyjść:
1. IS-3 miał stockowe działo i strzelał ci w działo.
2. KV-5 strzelał ci tylko i wyłącznie działo
3. Dostali disconnecta
4. Kłamiesz.
Z bliska IS-3 z topowym działem przebije Tigera w każde jedno miejsce nawet z autoaima, KV-5 strzela szybciej niż ty, ma lepszy dmg i równiez nie ma żadnych problemów żeby cię przebić w przednią płytę (nie mówiąc już o tym, ze ma 1780 hp). Nie przytaczaj tutaj sytuacji gdy spotyka się kompletnych noobków z 200-400 effi bo to się robi śmieszne.
I tu nie chodzi o to kto co lubi (sam bardziej lubię Tigera), ale o czyste statystyki.
Quote (LukaszPL @ Feb 1 2013 02:52pm)
Raczej ISy które spotykałem miały już BL-9, a KV-5 strzela niewiele szybciej od Tigera, ale ja wiem swoje ty wiesz swoje. A ludzie z którymi grałem mieli effi podobne do mojego (1k+), i też mieli problemy. Eot.
Sęk w tym, że ja też grałem Tigerem i nic z tego co mówisz nie pasuje do tego czołgu. Ok eot.
This post was edited by NADCIONGAJONCY_WUL_PIRZMOWY on Feb 1 2013 07:54am