d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Imigranci - Temat Oficjalny
Prev16162636465109Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: Locked
Warn: 30%
Oct 4 2015 06:55am
Do Kuna:
Masz jakiegoś typa, ktoremu chcesz wyjebac, niestety jest od ciebie 2x wiekszy i zamiast ogladac chinskie bajki zapierdala codzienne na silke.
Pewnego razu widzisz go najebanego ze nie potrafi ustac na nogach, jest odwrocony do ciebie tylem, podchodzisz i przypierdalasz my w dekiel tepym narzedziem..
Profit?
Member
Gold: 2,986.38
Oct 4 2015 06:58am
Ale zajebiscie zjechaliscie z tematu i pierdolicie non stop jakies chujowe przyklady z dupy wziete, ogarnijcie sie.
Member
Oct 4 2015 07:00am
Quote (TheFirstJesusKun @ Oct 4 2015 02:52pm)
Jestes uposledzony umyslowo czy nie potrafisz trollowac?
Code
nie ponosi winy ten kto napada tylko ten, ktory sprowokowal agresora swoja slaboscia i nie moznoscia bronienia sie

Nie potrafiles sie obronic przed moja siekiera - jestes winny.

ok kun z innej beczki bo lykasz wszystko doslownie i chyba nie trybisz jaki mialem zamysl:

Wiesz ze w bramie zaczaja sie na ciebie kiklu dresow, dlatego nosisz dziewiatke za pasem.
Ktoregos razu nie bierzesz gnata bo naogladales sie bajek anime w ktorych czarodziejki rozpierdalaja wszystkich siłą umysłu :D
Dostajesz wpierdol. Gdybys wzial spluwe wciaz chodzilbys o wlasnych nogach
Proste?
Member
Oct 4 2015 07:02am
Quote (pakko @ 4 Oct 2015 15:00)
ok kun z innej beczki bo lykasz wszystko doslownie i chyba nie trybisz jaki mialem zamysl:

Wiesz ze w bramie zaczaja sie na ciebie kiklu dresow, dlatego nosisz dziewiatke za pasem.
Ktoregos razu nie bierzesz gnata bo naogladales sie bajek anime w ktorych czarodziejki rozpierdalaja wszystkich siłą umysłu :D
Dostajesz wpierdol. Gdybys wzial spluwe wciaz chodzilbys o wlasnych nogach
Proste?

Czekaj czekaj czekaj, czyli nie wziął "dziewiątki" więc SPROWOKOWAŁ agresora i to jego wina, tak?
Member
Oct 4 2015 07:05am
Quote (Nothus @ Oct 4 2015 03:02pm)
Czekaj czekaj czekaj, czyli nie wziął "dziewiątki" więc SPROWOKOWAŁ agresora i to jego wina, tak?

Gdyby mial narzedzie do obrony to nie spusciliby mu wpierdolu, wykorzystali moment slabosci i kun oglada chinskie bajki z pozycji wozka inwalidzkiego.
Taki mialem zamysl. Moze zle sie wyrazilem nie cala wine ale lwią jej czesc ponosi ofiara, dlatego mowie czytajcie miedzy wierszami, nosz kurwa logicznege myslenie nie boli

This post was edited by pakko on Oct 4 2015 07:07am
Member
Oct 4 2015 07:07am
Quote (pakko @ 4 Oct 2015 15:05)
Gdyby mial narzedzie do obrony to nie spusciliby mu wpierdolu, wykorzystali moment slabosci i kun oglada chinskie bajki z pozycji wozka inwalidzkiego.
Taki mialem zamysl. Moze zle sie wyrazilem nie cala wine ale lwią jej czesc ponosi ofiara

To jest takie samo pierdolenie jak tych islamskich pokurwow, ze kobieta prosi sie o gwalt bo nie zaslania ryja przescieradlem, ogarnij sie i skoncz pierdolic.
Member
Oct 4 2015 07:13am
Quote (Damundo @ Oct 4 2015 03:07pm)
To jest takie samo pierdolenie jak tych islamskich pokurwow, ze kobieta prosi sie o gwalt bo nie zaslania ryja przescieradlem, ogarnij sie i skoncz pierdolic.

to nie jest pierdolenie, typowy bezzebny brudas zasadza sie na jakas koze ale wie ze jak wyjebie ja bez jakiegos sensownego pretekstu to upierdola mu jaja i lapy
no to czeka na wlasciwy moment jak kozisko wystawi kawalek stopy czy kluka i zapierdala ja w osrane dupsko i to wlasnie ona jest wspolwinna bo wystawila kawalek kikuta
ofiara jest wspolwinna akurat w przykladach ktore wymieniamy, nie mowie ze zawsze, nie kazdy przyklad bedzie dobry
ale wracajac do glownego watku to jezeli graniczysz z molochem ktory chc cie zassac tak ze nawet nie poczujesz to niemoznosc obrony wlasnych granic prowokuje go do napasci
jestes (wspol)winny
Member
Oct 4 2015 07:48am
Quote (pakko @ 4 Oct 2015 15:13)
to nie jest pierdolenie, typowy bezzebny brudas zasadza sie na jakas koze ale wie ze jak wyjebie ja bez jakiegos sensownego pretekstu to upierdola mu jaja i lapy
no to czeka na wlasciwy moment jak kozisko wystawi kawalek stopy czy kluka i zapierdala ja w osrane dupsko i to wlasnie ona jest wspolwinna bo wystawila kawalek kikuta
ofiara jest wspolwinna akurat w przykladach ktore wymieniamy, nie mowie ze zawsze, nie kazdy przyklad bedzie dobry
ale wracajac do glownego watku to jezeli graniczysz z molochem ktory chc cie zassac tak ze nawet nie poczujesz to niemoznosc obrony wlasnych granic prowokuje go do napasci
jestes (wspol)winny

Kurwa ty lewacki pojebie, jak można uważać i być tak ograniczonym, żeby zwalać winę na ofiarę? Czy ty należysz do tych pojebów muzułmańskich? Bo reprezentujesz ich tok myślenia: mam okazję zgwałcić - to kurwa zgwałcę i chuj z tym, jej wina (albo jej "lwia część") :DDDDD No kurwa rozpierdala mnie taki tok myślenia.

W przykładzie z dresami kun musiałby rzucić w nich poduszkowymi lalkami (czy jak one się tam nazywają), żeby ich sprowokować i wtedy byłaby jego wina.
Member
Oct 4 2015 07:49am
Quote (pakko @ 4 Oct 2015 15:13)
jestes (wspol)winny

Member
Oct 4 2015 09:42am
Quote (Nothus @ Oct 4 2015 03:48pm)
Kurwa ty lewacki pojebie, jak można uważać i być tak ograniczonym, żeby zwalać winę na ofiarę? Czy ty należysz do tych pojebów muzułmańskich? Bo reprezentujesz ich tok myślenia: mam okazję zgwałcić - to kurwa zgwałcę i chuj z tym, jej wina (albo jej "lwia część") :DDDDD No kurwa rozpierdala mnie taki tok myślenia.

W przykładzie z dresami kun musiałby rzucić w nich poduszkowymi lalkami (czy jak one się tam nazywają), żeby ich sprowokować i wtedy byłaby jego wina.

ile razy mam ci mowic ze "okazja czyni zlodzieja"
ktos zostawia porsche na zapalonym silniku z otwartymi drzwiami i wyjebanym transparentem "WSIADAJ I JEDŹ", pakujesz swoje smierdzace dupsko straznika wiejskiego w fotel recaro i wypierdalasz bo wiesz ze wlasnie w twoim nedznym jak pizda zyciu trafiles jackpot
kto ponosi wine za kradziez auta?
ty bo je zajebales ale tez ten kto ci na to pozwolil jebany bezmozgu
skumaj wreszcie o co mi chodzi

Go Back To Polska Topic List
Prev16162636465109Next
Add Reply New Topic New Poll