Quote (Thelema @ 23 Jul 2022 02:10)
Klimat z pierwszego sezonu zachowany chociaż nie aż tak depresyjny jak myślałem, ending też spoko. Czekam na s3
W ogóle nie sądziłem że siadzie mi jakiś mech poza code geass i evangelion. Albo może o czymś zapomniałem chuj wie, za dużo bajek na liczniku
no code geass n1, evengeliona jeszcze nie ogarnialem, a 86 mi zostaly 3 epy i tez jestem pozytywnie so far zaskoczony. W sumie z mecha jeszcze mi siadlo calkiem kontrowersyjne Darling, chociaz faktycznie z koncowka mocno poplyneli xd
Quote (Thelema @ 23 Jul 2022 02:23)
grzebie wlasnie w liscie planowanych, kilkam na made in abyss z ciekawosci kiedy wyjdzie, patrze a epki juz sa lol. kolejny zajebisty tytul do obejrzenia na raz bedzie. moze jeszcze zobacze czy jest tower of god s2 ale nic dwa razy sie niezdarza
made in abyss tez zajebiste bylo, poczatkowo bylem sceptyczny patrzac na ogolny artstyle, ale nie spodziewalem sie az takiej dramy, mocno na plus, czekam az bedzie calosc i nie wiem czy sobie nie przypomne s1. Tam jeszcze jakies filmy byly w miedzyczasie, ale nie wiem czy to byly summary czy tez cos nowego wprowadzaly.
This post was edited by Damundo on Jul 22 2022 06:36pm