Quote (Ironfister @ Oct 4 2015 11:06am)
acha, czyli Twoim zdaniem to żydzi we władzach Rosji odpowiadają za to że przez 200 lat nas okupowali.
Ale teraz już żadnych żydów nie ma i powinnismy się z nimi zacząć przyjaznić?
A to że Ruscy nie załują tego co zrobili o niczym nie świadczy?
Nie uwierze że jesteś aż taki głupi, no po prostu nie wierze. Zapytam więc inaczej, ile dostajesz od ruskich płatny pachołku?
Przede wszystkim jak były rozbiory Polski to na tronie siedziała zniemczona caryca Katarzyna II. Czy Rosja była naszym jedynym zaborcą ? Austria rozumiem zaborami odwdzięczyła się za to, że Sobieski pod Wiedniem rozjebał Turków ? ( należy również przypomnieć, że Turcja jako jedyna nie uznała rozbiorów Polski ).
Głąbie jeden, widać że nie masz zielonego pojęcia o biznesie. Nikt nie każe nam Rosjan kochać, indywidualna sprawa każdego człowieka, ale przede wszystkim powinno się myśleć o dobrych stosunkach jeśli chodzi o biznes. Przez to, że te prounijne kurwy typu Kaczyński, Tusk i cała wataha mordę darli i się bratali z potomkami UPA/OUN na Ukrainie to dostała Polska w pizdę. Do tego czasu handel, pomimo jakichś niesnasek to handel z Rosją kwitł. Wiem coś o tym, bo jestem akurat z Polski wschodniej i wielu moich znajomych musiało zwinąć firmy. Nie obwiniali oni Rosjan, tylko polski (nie) rząd.
Jestem realistą i patrzę na sytuację z dwóch stron barykady i bilans wychodzi mi taki, że przez to że nadstawiali frajerzy dupy min. dla Niemiec których tak gloryfikujesz. Teraz polscy przedsiębiorcy muszą kombinować i szukać innych rynków zbytu dla swoich towarów - np. mięso, owoce, warzywa.
Nie mam zamiaru być jebanym użytecznym idiotą tak jak Ty, który ma klapki na oczach i wierzy we wszystko co mu telawizja przedstawia.
Quote (Nothus @ Oct 4 2015 11:25am)
Ale gosc ma pokurwione pod sufitem xdddd wszedzie dostrzega zydow i reptilian. Zaczynam myśleć ze gosc prowo ostre kreci tutaj a wy sie na to lapiecie xd . Nikt nie moze byc az tak niedojebany.
https://pl.wikipedia.org/wiki/Adam_MichnikSyn przedwojennych działaczy komunistycznych żydowskiego pochodzenia – Ozjasza Szechtera i Heleny Michnik z ich nieformalnego związku; jego przyrodni bracia to Stefan Michnik i nieżyjący już Jerzy. Duża część jego rodziny (m.in. wszyscy dziadkowie) zginęła podczas Holocaustu[3][4]. Ma syna Antoniego[5][6]. Stryjem Adama Michnika był pisarz i historyk Szymon Szechter[7].
https://pl.wikipedia.org/wiki/Bronis%C5%82aw_GeremekUrodził się jako Benjamin Lewertow[1] w żydowskiej rodzinie Borucha i Szarcy Lewertowów. Jego ojciec prowadził wytwórnię futer w Warszawie. Miał starszego brata Israela (ur. 1926), który po wojnie wyjechał do Izraela, a w 1951 wyemigrował do Stanów Zjednoczonych, gdzie przyjął nazwisko Jerry Lewart. Jeden z jego dziadków, Israel, był magidem[1].
https://pl.wikipedia.org/wiki/Anna_KomorowskaJest córką Jana Dziadzi (1925-1980) i ocalonej z Holocaustu[2] Józefy z domu Deptuły (ur. 1929 jako
Chana Rojer[3]), którzy w 1954 zmienili nazwisko na Dembowscy. Oboje byli pracownikami Ministerstwa Bezpieczeństwa Publicznego, a potem Spraw Wewnętrznych – w 1968 na fali czystek antysemickich oboje zostali wysłani na wcześniejszą emeryturę[1]. ( dziwnym trafem przeszli na emeryturę w właśnie w 1968 roku, po wydarzeniach marcowych ).
Mazowiecki - Icek Dikman / Kwaśniewski - Stolzman / Kaczyński - Kalkstein / Macierewicz - Singer / JKM - Ozjasz Goldberg
Jak jesteście idiotami, którzy kupili historię którą nam "sprzedali" w szkole to jest wasz problem i pozostaje tylko współczuć. Jeśli rozmawiamy o historii to trzeba wyciągać i te jasne i te ciemne strony.
This post was edited by yo11 on Oct 4 2015 06:13am