Quote (Romek_PL @ Aug 9 2013 09:30pm)
przez pierwszy tydzien byla totalna kaszana, ale teraz prawie wszystkie aplikacje dostaly update i nie mam juz problemow z restartami. n4 przyspieszyl i dziala podobnie jak przed updatem. ciezko mi stwierdzic czy jest szybciej niz na 4.2.2 ale jest szybko. co do baterii, czytam opienie ze ludziom trzyma tam bateria po 2-3 dni. nie wiem czy to kwestia trzymania nexusa bez dostepu do sieci z najnizsza jasnoscia ekranu, bez zadnych aplikacji, widzetow czy gier i wylaczania go na noc ale ja jeszcze nie zanotowalem dnia bez ladowania. codziennie na noc go podlaczam bo inaczej nie wytrzyma do poludnia. synchronizacja 3 skrzynek pocztowych, czytnika rss, tapatalka czy facebooka i innych na biezaco wiec moze dlatego tylko jeden dzien pracy na baterii. sytuacja o ktorej pisalem na gc juz opanowana, nie musze ladowac 2 razy dziennie, wszystko wrocilo do porzadku. imo rob update
No wlasnie. Bo poki co moj N4 smiga w chuj szybciej od takiego SGS3, roznice widac golym okiem. I nie chce aby sie to zmienilo