Quote (TheFirstJesusKun @ Sep 7 2015 12:41am)
to chamsko. PAMIĘTAM TE CZASY (... pauza ...) kiedy kupilem XT2900, pierwsza grafika ktora wspierala któregoś tam directx-a. chuj ze nie bylo wtedy nic co by go używało, ale trudno. grafika była ponadprzeciętnie droga, ale dołączali do niej black boxa (taki upośledzony orange box) back in 2007 o czym nie wiedziałem aż do otwarcia pudełka. Chłodzenie na tej karcie to była suszarka do włosów. ja pierdole jakie to było głośne. gwarancja była na 2 lata i dokładnie miesiąc przed jej upływem karta się popsuła. Na moje szczęście ATI wycofało te karte z obiegu dość szybko, nie wiem dlaczego. Być może dlatego, żee była to ich pierwszą kartą z nowej półki technologicznej i coś im nie wypaliło. Piękne było to że w swojej policy w hurtowni deal był taki. Karty oddawane na gwarancje sa wymieniane na nowe (ten sam model), ale ta została już dawno wycofana i hurtownia nie ma nawet 1 sztuki. Zatem wybór był: wziąc karte z podobnej serii, albo zwrot kasy tyle ile ta karta kosztowała gdy się ją kupowało. No to skoro ATI robi takie zajebiste deale to od tego czasu każda karta przed końcem gwarancji dostawała paralizatorem i wracała na gwarancje. nic dziwnego że się zwineli xD