Quote (Majsterek @ 16 Oct 2024 14:34)
Nie rozumiem takich rzeczy jak :
Obejrzałem oczy diabła gdzie było powiedziane że w 3 mieście jest burdel gdzie zmuszane są dzieci do prostytucji wraz z rozrywaniem ich na narządy .
Wiedząc że coś takiego jest dlaczego policja kompletnie ma w dupie że dochodzi tam do mordów i przestępstw ?
Bo korzystają z tego glowy państwa , wysoko postawieni ludzie ?
Jakim kurwa cudem oni się ponad prawem ? To znaczy że jak będę synem nie wiem prezesa spółki to ja jestem nie do dotknięcia ?
Słuchaj nie wiemy czy to historia wyssana z palca czy nie.
Popatrz jak Vega to skomentował:
"Mam znajomego ze środowiska przestępczego, z którym się znam od lat, on ma swojego bliskiego przyjaciela, z którym funkcjonuje od 20. roku życia, a ten przyjaciel miał wspólniczkę, która w oparciu o relacje rodzinne skontaktowała mnie z tym handlarzem… To ciąg ludzi, którzy mieli za sobą zażyłe relacje. Ci ludzie gwarantowali sobie kolejno, że w czasie takiej rozmowy nagle nie przyjedzie policja."
No i masz opisanego na filmie przestępcę czyli: znajomego wspólniczki przyjaciela znajomego pana Patryka, przy czym każdy z nich po drodze nie chce kablować policji.
I teraz jesteś policją i co masz z taką informacją zrobić?
Możesz zaprosić pana Patryka na przesłuchanie, a ten ponieważ nie chce wsypać znajomych to ci powie, że to taka sztuka filmowa tylko i tak naprawdę on nie widział się z żadnym znajomym wspólniczki przyjaciela swojego znajomego a tak w ogóle to ma kiepską pamięć xD
Nawet jeśli film to prawda i znajomy wspólniczki przyjaciela znajomego pana Patryka faktycznie jest przestępcą i handluje dziećmi.
Tak to wygląda drogi kolego