Quote (JohnyCage @ 20 Feb 2021 19:38)
ACTAVASIOM już wielokrotnie udowadniało, że fanów swoich marek mają za bydło. Więc nakręcajcie się i składajcie zamówienia. Najlepiej na kilkadziesiąt sztuk edycji kolekcjonerskiej, bo przecież dobra inwestycja.
Jak producent zarabia na swoich grach jeszcze przed ich wydaniem, to idealna sytuacja. NIE ZAPOMINAJCIE O PLASTIKOWYM CZAKO ZA JEDYNE 1999$.
Mam nadzieję, że wejdę tutaj po wydaniu tej gry i będzie wielki lament, że nakupili preorderów, a w środku zwykłe Diablo, tylko ze zwiększoną rozdzielczością do HD ready XD
To prawda, że trzeba zachować zdrowy rozsądek w tym całym szoł. Jestem jednak dobrej myśli, tak jak się prezentuje resurrected na filmikach napawa mnie nadzieją, że to może się udać. Nie do końca jednak podoba mi się idea tak delikatnych zmian w samej rozgrywce (chociaż może to się jeszcze wszystko zmieni?). Od ~10 dni gram w pewien projekt, którego nazwy tutaj wymienić nie można. Tamte rozwiązania są mega dobre, wciąż brakuje paru poprawek, ale to co wprowadzili jest tylko na plus. Gdyby tak resurrected poszedł o krok do przodu i wprowadził dodatkowo zmiany z projektu, to naprawdę nie żałowałbym tych 40ojro.
This post was edited by SimSimSalabim on Feb 20 2021 01:27pm