Quote (groom @ May 23 2013 01:19am)
Ciapaci maja wiecej kasy od calej europy razem wzietej. Nic takie inicjatywy nie dadza. Ludzie wyjda masowo na ulice to moze cos sie zacznie dziac. Tymczasem ciapaci realizuja swoja sprytna strategie wykupywania co wiekszych firm europejskich a ludzie glupio pluja sie o ten 1% przyjezdnych ktory i tak gowno znaczy bo robi za margines spoleczny. Problemem nie jest ich obecnosc w europie, problemem sa ich pieniadze za ktore niedlugo wszystkich nas wykupia.
Aż tak dotkliwe to nie jest. Znakomitą większośc tego procederu stanowią obłudni petroszejkowie, którzy jako ludzie majętni i przede wszystkim inteligentni- mają głęboko w dupie prawo szariatu i dostosowują je do własnych potrzeb. Bardziej należy bać się tych, którzy majętni nie sa, ale potrafią pociągnąć za sobą rzeszę ciapatego, przygłupiego społeczeństwa (raczę przypomniec, iż ich debilizm nie jest taki przypadkowy- w islamie na porządku dziennym istnieją małżeństwa zawierane poprzez kuzynowstwo, co w efekcie prowadzi do zaburzeń psychicznych i rażącego obniżenia IQ- tak w uproszczeniu), które za swoimi mentorami zrobi wszystko w imie "świętej wojny" przeciw niewiernym.
My możemy mieć to w dupie, bo nas ten problem dotknie przynajmniej w wieku średnim, lecz prognozy są jednoznaczne- na przestrzeni 50 lat większość krajów stanie się państwami islamskimi za sprawą naszego, europejskiego stylu życia (min. model 2+1) oraz tego, co z pokolenia na pokolenie wpajane jest coraz to młodszym, durniejszym islamistom- rodzina to podstawa, róbcie dzieci (a socjal na zachodzie wręcz zachęca ich do tego)- to da nam przewagę. W taki właśnie sposób religia gościa gwałcącego dziecko może zdominować cały świat, jeśli w porę wielkie, liberalne instytucje nie opamiętają się i nie poczynią odpowiednich kroków.
W zasadzie powiedziałem, co chciałęm najzwieźlej, jak się dało- nieraz pisałem już laboraty na ten temat a wiadomo- na jsp ludzie nie lubię dużo czytać

. Na koniec jeszcze cytat, który bardzo ludzię i który może na przestrzeni dziesięcioleci stać się faktem:
Kiedy budowali meczety, milczałem - mamy przecież wolność wyznania.
Kiedy wzywali do zabijania niewiernych, milczałem - mamy przecież wolność słowa.
Kiedy wysadzili wieżowce, milczałem - to byli chorzy ekstremiści.
Kiedy wywołali zamieszki, milczałem - to wina systemu i błędnej polityki.
Kiedy uzyskali większość w parlamencie, milczałem - mamy przecież demokracje.
Kiedy wprowadzili w państwie prawo koraniczne a moja żona została ukamienowana za brak chusty na głowie, milczałem - już nie wolno było krzyczeć.
This post was edited by Pozdrawiam on May 22 2013 06:33pm