d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Cholercia Co Do Tematu Z Marihuaną > Bo Sie Rozpisałem I Zamknęli Za Szybko:(
Prev15678912Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 13.37
Oct 4 2011 03:57pm
palic, sadzic, zalegalizowac
Member
Gold: 282.70
Oct 4 2011 03:58pm
Quote (cagiva @ Oct 4 2011 11:56pm)
mówisz za siebie. znam hoho już nie wspominając o setkach tych których nie znam palących, co o nich powiemy?

dam sobie rękę uciąć, że każdy ma takie same odczucia
chyba, że pali jakiś domestos
Member
Gold: 10,258.00
Oct 4 2011 04:00pm
Quote (Wykluczone @ Oct 4 2011 11:54pm)
energia za lampy, energia za wiatraki, koszty nasion, koszty nawozów, koszty odżywek, koszty wody, koszty materiałów
to jest omijanie opłat? :)

spirytus=alkohol z tego co sie orientuje, chociaz nie wiem kompletnie do czego odnoszą się Twoje punkty lol

w takim razie powtórzę to co pisałem niedawno, na nastuku zawsze jestem ostrożniejszy, więc raczej to jest czynnik, który hamuje tego typu sytuacje

Cyfry rzymskie odnosiły się do kolejnych podpisów pod poszczególnymi cytatami moimi i Cavigi, spirytus=/=alkohol cuz spirytus jest alkoholem, alkohol nie musi być spirytusem. To że Ty starasz się być ostrożniejszy, nie znaczy że jesteś, nie masz 100% świadomości tego co się dzieje. Ja jadąc nawet po paru piwkach jestem zajebiście ostrożny, co nie zmienia faktu że nadal mam %% we krwi, które nie działają neutralnie na organizm.

This post was edited by bl0chu on Oct 4 2011 04:08pm
Member
Gold: 15,461.01
Oct 4 2011 04:01pm
Quote (Zajec @ Oct 4 2011 10:57pm)
tak samo moge powiedzieć o kierowcach nie ufam im, tobie też możesz mnie przecież przejechać. Dziwie sie że w naszym chorym, faszystowskim kraju nie wprowadzili jeszcze zakazu przejeżdżania przechodniów, a przechodniom zakazu wychodzenia na ulice bo przecież mogą zginąć. Co do odpowiedzialności ja widze że ty jesteś przeciwnikiem brania za siebie odpowiedzialności . Odpowiedzialnośc jest bowiem konsekwencja wolności, czyli świadomego wyboru. Jeżeli nic takiego jak świadomy wybór w przypadku człowieka miejsca mieć nie może, to znaczy ze nie można mu przypisać również jakiejkolwiek odpowiedzialności.

Ciężko tu nie przyklasnąć, ale znowu zataczamy błędne koło i wracamy do tematu ufności wobec ogółu społeczeństwa.

Niestety muszę iść spać bo mam jutro wykład na 7.15, a szkoda, bo dawno nie było tak ciekawego i odplebionego tematu na jsp.
Member
Gold: Locked
Quote (Wykluczone @ 4 Oct 2011 23:54)
energia za lampy, energia za wiatraki, koszty nasion, koszty nawozów, koszty odżywek, koszty wody, koszty materiałów
to jest omijanie opłat? :)

spirytus=alkohol z tego co sie orientuje, chociaz nie wiem kompletnie do czego odnoszą się Twoje punkty lol

w takim razie powtórzę to co pisałem niedawno, na nastuku zawsze jestem ostrożniejszy, więc raczej to jest czynnik, który hamuje tego typu sytuacje

Na prawdę nic do Ciebie nie mam i mówię całkiem serio, jeżeli uważasz tak w 100% (wyboldowane) to chyba Cie chłopie pojebało od góry na dół.
Odpowiem Ci krótko i nie będę uzasadniał wierząc, że jednak sobie żartowałeś - Tak, to jest omijanie opłat.
Member
Gold: 121,534.87
Quote (Zajec @ 4 Oct 2011 23:57)
tak samo moge powiedzieć o kierowcach nie ufam im, tobie też możesz mnie przecież przejechać. Dziwie sie że w naszym chorym, faszystowskim kraju nie wprowadzili jeszcze zakazu przejeżdżania przechodniów, a przechodniom zakazu wychodzenia na ulice bo przecież mogą zginąć. Co do odpowiedzialności ja widze że ty jesteś przeciwnikiem brania za siebie odpowiedzialności . Odpowiedzialnośc jest bowiem konsekwencja wolności, czyli świadomego wyboru. Jeżeli nic takiego jak świadomy wybór w przypadku człowieka miejsca mieć nie może, to znaczy ze nie można mu przypisać również jakiejkolwiek odpowiedzialności.

nie wiem po co używasz sarkazmu myślałem że porozmawiamy na poważnie

hmm..

Quote (Wykluczone @ 4 Oct 2011 23:58)
dam sobie rękę uciąć, że każdy ma takie same odczucia
chyba, że pali jakiś domestos

nie uwierze po prostu w to

mówiąc tak jesteś no.. kłamcą

Quote (LoQ @ 5 Oct 2011 00:01)
Ciężko tu nie przyklasnąć, ale znowu zataczamy błędne koło i wracamy do tematu ufności wobec ogółu społeczeństwa.

Niestety muszę iść spać bo mam jutro wykład na 7.15, a szkoda, bo dawno nie było tak ciekawego i odplebionego tematu na jsp.

pozdro :D

rzaaaadko wbijam na polską sekcje ale tym razem warto było

This post was edited by cagiva on Oct 4 2011 04:04pm
Member
Gold: Locked
Oct 4 2011 04:04pm
Quote (cagiva @ 5 Oct 2011 00:01)
nie wiem po co używasz sarkazmu myślałem że porozmawiamy na poważnie

hmm..

Na poważnie... Czasami odnoszę wrażenie, że temat marihuany i jej legalizacji nigdy nei będzie do końca "na poważnie". Zbyt wielu 12/13-sto latków podnieca się "narkotykami" i daliby sprzeadć kraj Niemcom, byleby się popisać przed kumplami, że "jarają marychę". To jest właśnei pokurwione.
Member
Gold: 282.70
Oct 4 2011 04:05pm
Quote (bl0chu @ Oct 5 2011 12:00am)
Cyfry rzymskie odnosiły się do kolejnych podpisów pod poszczególnymi cytatami moimi i Cavigi, spirytus=/=alkohol cuz spirytus jest alkoholem, alkohol nie musi być spirytusem. To że Ty starasz się być ostrożniejszy, nie znaczy że jesteś, nie masz 100% świadomości tego co się dzieje. Ja jadąc nawet po paru piwkach jestem zajebiście ostrożny, co nie zmienia faktu że nadal mam %% we krwi, które nie działają neutralnie na organizm.

dobra, chodziło mi, że spirytus jest alkoholem, nie zachowałem matemycznej logiki
"pare piwek" działa o wiele bardziej na organizm niz np sztuka palenia
nie ma co tego porównywać
Member
Gold: 121,534.87
Oct 4 2011 04:07pm
Quote (Nothus @ 5 Oct 2011 00:04)
Na poważnie... Czasami odnoszę wrażenie, że temat marihuany i jej legalizacji nigdy nei będzie do końca "na poważnie". Zbyt wielu 12/13-sto latków podnieca się "narkotykami" i daliby sprzeadć kraj Niemcom, byleby się popisać przed kumplami, że "jarają marychę". To jest właśnei pokurwione.

rozumiemy sie

ale moja odpowiedź w stylu 'myślałem że porozmaiwamy na poważnie' odnosiła sie do tego fragmentu

Quote (Zajec @ 4 Oct 2011 23:57)
Dziwie sie że w naszym chorym, faszystowskim kraju nie wprowadzili jeszcze zakazu przejeżdżania przechodniów, a przechodniom zakazu wychodzenia na ulice bo przecież mogą zginąć.

:)
Member
Gold: 10,258.00
Oct 4 2011 04:08pm
Acha, co do tych wydatków na lampy, nawozy itd. Przeliczając to wszystko i tak państwo jest w piz... na tym. Jeśli rzeczywiście masz pojęcie o czym mówisz (czyt. ziółko), to nie muszę Ci mówić ile g z 1 krzaka (r. żeńskiego) ściągniesz? Policz sobie, nie wiem jak u Ciebie, u mnie 1g to 30zł (mówię o takiej standardowej cenie detalicznej u osoby, która nie da Ci upustu), teraz nałóż na to skurwiałą akcyzę i ostateczną cenę grama przemnóż przez ilość g z 1 krzaka, następnie porównaj to z Twoi wkładem pieniężnym w ten interes. No i jak sądzę, gdyby zalegalizowali, to cena wyjściowa byłaby wyższa niż 30zł które przyjąłem.

This post was edited by bl0chu on Oct 4 2011 04:14pm
Go Back To Polska Topic List
Prev15678912Next
Closed New Topic New Poll