d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Giełda Papierów Wartościowych > Temat Oficjalny
Prev15678970Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 150.00
May 27 2011 05:18am
nvm

This post was edited by gravelet on May 27 2011 05:19am
Member
Gold: 369.00
May 27 2011 05:19am
Quote (gravelet @ May 27 2011 01:18pm)
Ja mam 949 akcji taurona xD

To trzymaj :)
Member
Gold: 4.00
May 27 2011 05:26am
Quote (morderca @ 27 May 2011 12:15)
Nieee no ale mam polew :D Żeby tworzyć temat o GPW itp. na forum o grze Diablo 2 i Diablo 2 Pan Zniszczenia, to trzeba być lekko dziwnym. Druga sprawa że 90% forum nie ma 18 lat. Po 3 reszta jest studentami/zaczynają pracę i kasy na takie historie nie mają. Po 4 ci co mają kasę nie siedzą na forum o  grze Diablo 2 i Diablo 2 Pan Zniszczenia i nie będą rozmawiać z dziećmi o takich sprawach. Taki temat na jsp hahah chyba ktoś szuka atencji i podziwu bandy gimbusów i ar-tardów.

Śmiech na sali - przypominam -  forum o grze Diablo 2 i Diablo 2 Pan Zniszczenia, jak sama nazwa wskazuje d2jsp.pl a nie GPWjsp.pl

Po zerowe: Jesteś głupi jak but.
Po pierwsze: Sam w tym temacie prawie w ogole sie nie odzywam, bo wole o gieldzie czytac i rozmawiac na lepszych forach. Jak dobrze zauważyłeś prawie nikt się tutaj nie odzywa.
Po drugie: Gimbusy o dziwo tutaj nie wchodziły, jesteś pierwszy.
Po trzecie: Ja jestem studentem 2. roku i jednak mam kasę, żeby się pobawić na GPW.
Po czwarte: Wcale nie trzeba mieć dużo pieniędzy, żeby zacząć. Można grać i od kilkuset złotych, nie opłaci się, ale można. Nikt tutaj nie mówił, że ma miliony złotych na GPW, ja mam w tym momencie w akcjach może 2-3 tysiące, reszta leży odłożona.

This post was edited by toyo on May 27 2011 05:27am
Member
Gold: 1,387.56
May 27 2011 05:55am
"Sponsorem tematu jest toyo" - czyżbyś był hipokrytą?

Po zerowe: Jesteś głupi jak but - retoryka usera d2jsp - wybaczam
Po pierwsze: Sam w tym temacie prawie w ogole sie nie odzywam, bo wole o gieldzie czytac i rozmawiac na lepszych forach. Jak dobrze zauważyłeś prawie nikt się tutaj nie odzywa - 7 stron to nie prawie, polecam ci się oddelegować na "lepszejsze"fora
Po drugie: Gimbusy o dziwo tutaj nie wchodziły, jesteś pierwszy - pudło
Po trzecie: Ja jestem studentem 2. roku i jednak mam kasę, żeby się pobawić na GPW - edukacja wczesnoszkolna czy pedagogika a może awf? I pewnie kase masz jak mamusia da, bo sam nic nie zarobisz, będąc studentem 2. roku lawl
Po czwarte: Wcale nie trzeba mieć dużo pieniędzy, żeby zacząć. Można grać i od kilkuset złotych, nie opłaci się, ale można. Nikt tutaj nie mówił, że ma miliony złotych na GPW, ja mam w tym momencie w akcjach może 2-3 tysiące, reszta leży odłożona - to obracasz górą kasy :) pewnie zysku masz 10 zł na miesiąc jak dobrze pójdzie, i pewnie walutą jest Monopoly $

Śmiech na sali po raz kolejny. Btw. nie unoś się tak bo zawału dostaniesz. Kiss /logout - i tak za dużo napisałem :)
Member
May 27 2011 06:31am
Quote (morderca @ 27 May 2011 12:55)
"Sponsorem tematu jest toyo" - czyżbyś był hipokrytą?

Po zerowe: Jesteś głupi jak but - retoryka usera d2jsp - wybaczam
Po pierwsze: Sam w tym temacie prawie w ogole sie nie odzywam, bo wole o gieldzie czytac i rozmawiac na lepszych forach. Jak dobrze zauważyłeś prawie nikt się tutaj nie odzywa - 7 stron to nie prawie, polecam ci się oddelegować na "lepszejsze"fora
Po drugie: Gimbusy o dziwo tutaj nie wchodziły, jesteś pierwszy - pudło
Po trzecie: Ja jestem studentem 2. roku i jednak mam kasę, żeby się pobawić na GPW - edukacja wczesnoszkolna czy pedagogika a może awf? I pewnie kase masz jak mamusia da, bo sam nic nie zarobisz, będąc studentem 2. roku  lawl
Po czwarte: Wcale nie trzeba mieć dużo pieniędzy, żeby zacząć. Można grać i od kilkuset złotych, nie opłaci się, ale można. Nikt tutaj nie mówił, że ma miliony złotych na GPW, ja mam w tym momencie w akcjach może 2-3 tysiące, reszta leży odłożona - to obracasz górą kasy :) pewnie zysku masz 10 zł na miesiąc jak dobrze pójdzie, i pewnie walutą jest Monopoly $

Śmiech na sali po raz kolejny. Btw. nie unoś się tak bo zawału dostaniesz. Kiss /logout - i tak za dużo napisałem :)

To Ty zaczales od "unoszenia się", wpadasz tutaj jak nie wiadomo kto i wszystko wyśmiewasz. Nie pasuje to nie czytaj i tyle.
Yoshimitsu chciał na bolda to sypnąłem, bo i tak nie mam go na co wydawać, a wole na d2jsp i tak zobaczyc temat o GPW (nawet z głupotami), niż kolejny z cyklu "mam na obiad pierogi".
60 postów przez 2 tygodnie w jednym temacie (z czego polowa to glupoty) to dużo? Na tym podforum zdecydowanie nie.
Informatyka. Kasę mam swoją, zarobioną w różny sposób. Od kiedy to 21-latek nie potrafi zgromadzić w czasie różnych wakacyjnych zajęć czy hobby w trakcie roku szkolnego/akademickiego troche kasy? Do tego nie trzeba być specjalnie ogarniętym, wystarczy nie być leniwym. Jak mam luz na uczelni to szukam czasami jakichś prostych zleceń, jakiś mały program do napisania, skrypt, poprawienie czegoś - na tym można czasami bardzo fajnie zarobić. A oprócz tego masz racje - tata mi dołożył.
Mam 10 zł zysku (a czasami troche wiecej) i się ciesze. Nawet z dwoma tysiącami zł na koncie można się pobawić i stopniowo nabierać doświadczenia, nikt mądry nie zaczyna na GPW od kupna akcji za wszystkie swoje oszczędności. Nie wiem co w tym dziwnego.
Member
May 31 2011 11:29am
Obserwuje ktoś Synthos? Jutro pewnie jebnie po takim cyrku jak był dzisiaj.
Member
Gold: 26.37
Jun 2 2011 03:03am
Quote (toyo @ 31 May 2011 19:29)

Nie, a co za cyrki ? W komunikatach nic nie widze.
Member
Gold: 369.00
Jun 2 2011 03:20am
Quote (toyo @ May 31 2011 07:29pm)

Na TVN biznes ostatnio mówili o Synthosie.
Raczej pozytywnie podchodzili do tej spółki.
Miała nawet rekomendację "kupuj" w BZWBK
Co się stało? :D
Member
Jun 10 2011 06:23am
JSW idzie na gielde, wchodzi ktos ?
Tutaj macie artykul a w nim plusy i minusy tej spolki.
http://www.money.pl/gielda/raporty/artykul/debiut;jsw;zwiazkowcow;wiecej;niz;pracownikow;poznaj;minusy;spolki,211,0,848339.html
Member
Jun 22 2011 05:37pm
Zyje tu ktos ?
Go Back To Polska Topic List
Prev15678970Next
Add Reply New Topic New Poll