Quote (morderca @ 27 May 2011 12:55)
"Sponsorem tematu jest toyo" - czyżbyś był hipokrytą?
Po zerowe: Jesteś głupi jak but - retoryka usera d2jsp - wybaczam
Po pierwsze: Sam w tym temacie prawie w ogole sie nie odzywam, bo wole o gieldzie czytac i rozmawiac na lepszych forach. Jak dobrze zauważyłeś prawie nikt się tutaj nie odzywa - 7 stron to nie prawie, polecam ci się oddelegować na "lepszejsze"fora
Po drugie: Gimbusy o dziwo tutaj nie wchodziły, jesteś pierwszy - pudło
Po trzecie: Ja jestem studentem 2. roku i jednak mam kasę, żeby się pobawić na GPW - edukacja wczesnoszkolna czy pedagogika a może awf? I pewnie kase masz jak mamusia da, bo sam nic nie zarobisz, będąc studentem 2. roku lawl
Po czwarte: Wcale nie trzeba mieć dużo pieniędzy, żeby zacząć. Można grać i od kilkuset złotych, nie opłaci się, ale można. Nikt tutaj nie mówił, że ma miliony złotych na GPW, ja mam w tym momencie w akcjach może 2-3 tysiące, reszta leży odłożona - to obracasz górą kasy

pewnie zysku masz 10 zł na miesiąc jak dobrze pójdzie, i pewnie walutą jest Monopoly $
Śmiech na sali po raz kolejny. Btw. nie unoś się tak bo zawału dostaniesz. Kiss /logout - i tak za dużo napisałem

To Ty zaczales od "unoszenia się", wpadasz tutaj jak nie wiadomo kto i wszystko wyśmiewasz. Nie pasuje to nie czytaj i tyle.
Yoshimitsu chciał na bolda to sypnąłem, bo i tak nie mam go na co wydawać, a wole na d2jsp i tak zobaczyc temat o GPW (nawet z głupotami), niż kolejny z cyklu "mam na obiad pierogi".
60 postów przez 2 tygodnie w jednym temacie (z czego polowa to glupoty) to dużo? Na tym podforum zdecydowanie nie.
Informatyka. Kasę mam swoją, zarobioną w różny sposób. Od kiedy to 21-latek nie potrafi zgromadzić w czasie różnych wakacyjnych zajęć czy hobby w trakcie roku szkolnego/akademickiego troche kasy? Do tego nie trzeba być specjalnie ogarniętym, wystarczy nie być leniwym. Jak mam luz na uczelni to szukam czasami jakichś prostych zleceń, jakiś mały program do napisania, skrypt, poprawienie czegoś - na tym można czasami bardzo fajnie zarobić. A oprócz tego masz racje - tata mi dołożył.
Mam 10 zł zysku (a czasami troche wiecej) i się ciesze. Nawet z dwoma tysiącami zł na koncie można się pobawić i stopniowo nabierać doświadczenia, nikt mądry nie zaczyna na GPW od kupna akcji za wszystkie swoje oszczędności. Nie wiem co w tym dziwnego.