Witam, otoż pojawił mi sie pewien problem i nie wiem za bardzo z czego to wynika.
Widziałem rożne amki na baalrunach baala na kilka ciosów,i nie wiem czy cos nie tak zrobiłem jak jest w twoim przepisie czy sam juz nie wiem co, otoż niby furią zabijam sobie np:Shenka podczas brow lub nihla ale co to Lightning Strike czyli naszą główna bronia to cos jest nie tak na brach nie wygląda to tak jak w przypadku innych amek.
Posiadam:coh 15ed Dusk,oko kota,eth tytki 183 upped ofc,wigor 199ed,paiskowy 14/14,java gloves 2/20/+mods,Bk5,Raven 20/22x,Phoenix ( i oczywiscie monarch 4x 5/5rbf die ),Griffon 24/14, 9 sksow java w tym 3 x 30 lifa,anni,8 sc 20 live no i nie bardzo to z baalem idzie a nie mowie jakbym sprobował z DC.W czym tkwi problem ? Drzewko ze skillami oczywicie zrobione jak twoje na screenachi staty tez sila pod items , dex jak najmniej vita max i energia 0. Czy ktos moglby mi to jakos wyjasnic co jest nie tak.Moja ama ma aktualnie 92 lvl i brakuje 2 pkt skilla do synergii ale juz powinna troszke wymiatać. Pozdro i bede wdzieczny za odp