Quote (ajronmen123 @ Feb 1 2010 08:10pm)
W grze d2 lod istnieje możliwość uzyskania najemnika za darmo. Jest to trudna sztuczka, dlatego też stworzyłem ten tutorial. Ów sztuczka wiąże się z wykonaniem trudnego zadania, które da nam wojowniczka w warowni łotrzyc.
Rozchodzi się o to, że wojowniczka po wykonaniu questa da nam pod swą opiekę silną i dzielną wojowniczkę. Trik ten pozwala nam zaoszczędzić nawet około 40 golda.
Dobra, niecierpliwicie się, a więc zaczynamy:
http://img171.imageshack.us/img171/651/tutoriald.jpg
Mam nadzieję iż pomogę graczom mniej jak i więcej doświadczonym, myślę, że teraz będziecie wiedzieć co robić. Bardzo ciężkie i trudne do zrozumienia to jest, ale mam nadzieję, że czytając wszystko po kolei zrozumiecie istotę tej jakże ważnej sztuczki. W razie wątpliwości proszę wysyłać pm'y.
cheater
to sa prawdziwe kody do diablo:
Krowi Level w Diablo
Aby dostać się do tajnego krowiego levelu musisz zrobić kilka rzeczy:
1. Znajdź nogę Writa (ACT1, Tristram)
2. Przejść grę.
3. Zakup księgę portali.
4. Na koniec kostka Horadrimów.
Po przejściu gry, idź do Obozowiska Łotrzyc i włóż do kostki Horadrimów - Nogę Writa i księgę Miejskiego Portalu. Po ich zmieszaniu, znikną z kostki, a gdy wyjdziesz z inwentarza, powinien ukazać ci się czerwony portal prowadzący do krowiego Levelu. Działa to tylko w Obozowisku Łotrzyc.
Darmowa identyfikacja w grze Diablo 2
Idź do Deckarda Caina, a on zidentyfikuje twoje przedmioty za darmo.
Pieniądze
Trik działa tylko dla Barbarzyńcy i wymaga cierpliwości. Najpierw naucz się Find Potion Skill (zdolność znajdywania napojów). Idź później do skills shrine, zabij wszystko wokół, a w międzyczasie użyj Find Potion Skill i będziesz mół wziąść małe napoje zdrowia i many, może nawet ozywienia. Kiedy się już napełnisz idź do kowala i sprzedaj wszystko.