d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Jaką Masz Myszkę I Klawiaturę
Prev156789Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 95.00
Warn: 50%
Jun 18 2025 03:51am
This post is a violation of the site rules and appropriate action was taken.

Chciałem byś mi udowodnił wyższośc iphone nad s25 czego nie zrobiłeś

Stale pierdolisz o jakimś schemacie o ktorym nic nie napisałeś, nic nie wyjaśniłeś - żadnego porównania 🤷‍♀️

I Ty smiesz mówić o jakimś poziomie? Chyba masz problem z rozumowaniem pisma bo inaczej tego sie nie da wytłumaczyć czego nie rozumiesz? Jak do Ciebie przemówić bo nie jestem terapeuta a widze ze masz dość spory problem a to już nie jest zabawne 😅

matołku ostatni raz dla spokoju ducha:
- napisałem ze podam 1 argument i nie będę dalej dyskutować
- napisałeś ze go nie rozumiesz (szanuje za przyznanie się do braku kompetencji do zrozumienia prostego schematu)
- zaczalies mieszać system ze sprzętem wykazując ze nie jesteś zbyt bystry
- nie wchodziłem dalej w dyskuskie ad meritum bo podałem co mialem podać tylko nie zrozumiałeś o czym sam napisales
- wrzuciłeś filmiki z yt jak ktoś pstryka po ekranie telefonu nie wiemy nawet co one maiły pokazywać
- piszesz cały czas żebym ci podał więcej argumentów, chociaż napisałem ze podam jeden a finalnie którego i tak nie zrozuamiles

xD walczysz z kredensem o bycie najgłupszym na forum w tym momencie, masz jeszcze szanse się wycofać... pokaz jakiś poziom i po prostu odpuść, wypadało by przeprosić i zaprzestać dalszego samozaorania

p.s. znowu ja napisałem o iOS > android a ty o iPhone vs s25 ... rozmowa z puszka groszku maila by więcej sensu bo ona by może cos wiedziała chociaż

This post was edited by RedGentooHat on Jun 18 2025 03:53am
Member
Gold: 13.37
Jun 18 2025 03:56am
This post is a violation of the site rules and appropriate action was taken.

- napisałeś ze go nie rozumiesz (szanuje za przyznanie się do braku kompetencji do zrozumienia prostego schematu)
- nie wchodziłem dalej w dyskuskie ad meritum bo podałem co mialem podać tylko nie zrozumiałeś o czym sam napisales
- wrzuciłeś filmiki z yt jak ktoś pstryka po ekranie telefonu nie wiemy nawet co one maiły pokazywać
- pisze cały czas żebym ci podał więcej argumentów, chociaż napisałem ze podam jeden a finalnie którego i tak nie zrozuamileb

xD walczysz z kredensem o bycie najgłupszym na forum w tym momencie, masz jeszcze szanse się wycofać... pokaz jakiś poziom i po prostu odpuść, wypadało by przeprosić i zaprzestać dalszego samozaorania

1 argument? Teraz widać jak jesteś ograniczony umysłowo 😂 dałem Ci chyba z 30 ale Ty twardo o swoim i nadal nie odpowiadasz na pytania a tak jest nie ładnie ale jak sie nie ma nic do powiedzenia to lepiej kogoś poniżać a przynajmniej starać sie 😂

Nie będę więcej pytał o Twoje "schematy" jak to nazwiesz, ba! Nawet Ci odpuszczę bo szkoda mi ludzi Teojego pokroju - sami sie oracie 😂

Życzę miłego dnia i nie zapomnij naładować ajfona :rofl:
Member
Gold: 30.00
Warn: 10%
Jun 18 2025 03:56am
- piszesz cały czas żebym ci podał więcej argumentów, chociaż napisałem ze podam jeden a finalnie którego i tak nie zrozuamiles

p.s. znowu ja napisałem o iOS > android a ty o iPhone vs s25 ... rozmowa z puszka groszku maila by więcej sensu bo ona by może cos wiedziała chociaż

chciałbym doczekać się Twojego beefu z :mellow:
Member
Gold: 410.00
Jun 18 2025 03:58am
Chciałem byś mi udowodnił wyższośc iphone nad s25 czego nie zrobiłeś

Stale pierdolisz o jakimś schemacie o ktorym nic nie napisałeś, nic nie wyjaśniłeś - żadnego porównania 🤷‍♀️

I Ty smiesz mówić o jakimś poziomie? Chyba masz problem z rozumowaniem pisma bo inaczej tego sie nie da wytłumaczyć czego nie rozumiesz? Jak do Ciebie przemówić bo nie jestem terapeuta a widze ze masz dość spory problem a to już nie jest zabawne 😅

Matko boża, ale w punkt B)

Niestety nie rozumiesz gówno schematu, nie ma dyskusji. Nie ma się czym martwić bo czerwone pento też go nie rozumie. Inaczej potrafiłby wyjaśnić Ci co tam się dzieje w jego mniemaniu udowodniło by wyższość jabłka nat resztą świata. Nie sądzę byś doczekał się jakiś konkretów B)

Swoją drogą gratuluję wyśmienitego wyniku, mnie zostanie gołębiem srajacym na szachownicy zajęło znacznie dłużej pewnie liczone w tygodniach B)

Mój ulubieny temat, nie ma to tamto B)

Ciekawi mnie co na ten temat mój drogi kolega

Ale mnie ominęło xddddddd

tutaj temat oficjalny do przepraszania
https://forums.d2jsp.org/topic.php?t=106404897&f=230

This post was edited by kondes on Jun 18 2025 04:01am
Member
Jun 18 2025 04:00am
1 argument? Teraz widać jak jesteś ograniczony umysłowo 😂 dałem Ci chyba z 30 ale Ty twardo o swoim i nadal nie odpowiadasz na pytania a tak jest nie ładnie ale jak sie nie ma nic do powiedzenia to lepiej kogoś poniżać a przynajmniej starać sie 😂

Nie będę więcej pytał o Twoje "schematy" jak to nazwiesz, ba! Nawet Ci odpuszczę bo szkoda mi ludzi Teojego pokroju - sami sie oracie 😂

Życzę miłego dnia i nie zapomnij naładować ajfona :rofl:

i dalej nie zrozumial napisalem ze ja podam 1 a ten psize ze on podal 30 xD co za... :lol: to chyba bracia z kredensem bo to nie mozliwe zeby az taki deficyt miec xD

chciałbym doczekać się Twojego beefu z ^kbbbhhh :mellow:

to marny troll a tu mamy prawdziwych asow :D

This post was edited by RedGentooHat on Jun 18 2025 04:02am
Member
Gold: 2,573.57
Jun 18 2025 04:06am
Myszke mam czarną, klawiaturę też
Member
Gold: 410.00
Jun 18 2025 04:09am

Rasowe urządzenia peryferyjne, nadają się do każdej pracy B)
Member
Jun 18 2025 04:32am

jedyny sluszny kolor :thumbsup:
Member
Gold: 10,916.36
Jun 18 2025 06:22am
tzn android i ios to gówno, kwestia co jest gorsze w sumie

heh
Member
Jun 18 2025 06:23am
tzn android i ios to gówno, kwestia co jest gorsze w sumie

heh

dlatego się dziwie że windows phone zaorali jak to mogła być realna alternatywa dla iOS
Go Back To Polska Topic List
Prev156789Next
Closed New Topic New Poll