Ale się różowy spłakał jak dziecko
Rozumiem, ze chcesz byc aktywny, ale mam ogromna prosbe – przestan spamowac w moim temacie. Staram sie prowadzic dyskusje w uporzadkowany sposob, a Twoje ciagle wpisy niezwiązane z glownym tematem wprowadzaja chaos i utrudniaja rozmowe innym uzytkownikom. Watek istnieje po to, by wymieniac sie konkretnymi opiniami, a nie zeby byl zasypywany bezwartosciowymi lub powtarzajacymi sie komentarzami.
Jesli masz cos ciekawego do dodania, chetnie wyslucham, ale prosze, trzymaj sie tematu. Jesli chcesz poruszyc inna kwestie, najlepszym rozwiazaniem bedzie stworzenie wlasnego watku – wtedy kazdy, kogo to interesuje, bedzie mogl wziac w tym udzial.
Spamowanie sprawia, ze caly watek staje sie mniej przejrzysty i zniecheca innych do uczestnictwa. Ludzie nie chca przegladac dziesiatek niepotrzebnych postow, ktore nic nie wnosza do rozmowy. Poza tym, nadmierne dodawanie takich wpisow moze byc postrzegane jako brak szacunku dla pozostalych uczestnikow dyskusji.
Nie odbieraj tego personalnie – nie mam nic przeciwko Tobie, po prostu chce, aby rozmowa byla uporzadkowana i skupiona na temacie. Jesli bedziesz mial jakies sensowne argumenty dotyczace tego, o czym rozmawiamy, chetnie podyskutuje, ale prosze, unikaj niepotrzebnego zasmiecania watku.
Liczę na Twoje zrozumienie i mam nadzieje, ze uszanujesz prosbe. Dzieki za wspolprace i za to, ze pomagasz utrzymac watek w dobrej formie, drogi kolego