Quote (Kathorga @ 6 Nov 2013 11:21)
lol, karta jak kazda inna
nie dziwie sie, ze ludzie tak marudza, skoro pewnie graja na jakiegos silnego stworka i jak go wystawia to mysla sobie, a teraz to juz wygralem ^^
moze ewentualnie powinni zmienic koszt na 9 lub 10 mana, ale wtedy pyroblasta tez powinni zmienic, cuz 2 pyro i sie nie ma 2/3 hp
po prostu w wyrownanych grach, gdzie czyscisz sobie wzajemnie z priestem stol on ZAWSZE wygra w lategame przez mind control. wczoraj mialem taka gre, ze oboje bez niczego w stole i bez kart, ja w koncu wyciagnalem jakiegos miniona, on tez, a ture pozniej dostal jeszcze mind control, co w polaczeniu z tym ze moze sobie leczyc miniony daje mu 100% wygranej. no i ta karta sprawia, ze vs priest nie mozesz grac duzych threatow, bo zawsze stracisz swojego najwiekszego miniona i przegrasz, o ile sam nie masz na niego removalu, czyli priest ma co najmniej 2 za 1 w kartach.
Quote (Hver @ 7 Nov 2013 10:02)
rzuciłem w pierwszej turze 2 kleryków na coinie i typo wyszedł z gry xd
ja wczoraj mialem 1 tura kleryk, 2 tura kleryk + power word shield, 3 tura power word shield + heal damaged kleryka. nie ma to jak przewaga 4 kart w 3 turze ;d
This post was edited by fro5tbite on Nov 7 2013 02:52am