Quote (RoGh @ Oct 26 2010 01:20pm)
Nie sadze, zeby udalo sie znalezc druga taka przegladarkowa gre, ktora cieszylaby sie podobnym powodzeniem na naszym forum. SF jest w klimacie fantasy, do tego zrobione blyskotliwie, bardzo grywalne, a jednoczesnie nie wymaga od gracza no lifowania pol dnia przed kompem. Idealne dla wielu z nas. Oczywiscie, ze sa rzeczy dosc monotonne, ale mi np. przedmioty nadal sie nie znudzily, bo jest jeszcze duzo fajnych, ktorych nie mialem okazji nosic. Potwory tez sa interesujace, nawet jak sie troche powtarzaja, to przeciez doszly teraz gildiowe lochy, ktore sa bardzo interesujace.
A gra sie caly czas rozwija, skoro powstaly niedawno gildiowe lochy, to dlaczego nie mialoby powstac wiecej ficzersow, z nowymi itemami i nowymi opcjami indywidualnymi i gildiowymi wlacznie.
Poza tym u mnie dochodzi ten element, ze jestemy gildia znajomych z jsp, wiec jest z kim o tym pogadac, a jednoczesnie toczymy boje gildiowe z najlepszymi na serwerze.
A nasz apetyt rosnie, namawiamy sie na s7, teraz kiedy zaczniemy rowno z innymi i juz sporo wiemy o tej grze, mamy ambicje nie na miejsca 8-9 ( bo teraz taki mamy potencjal gildiowy i od dluzszego czasu jestesmy w top 10 ), ale na top 3. Jezeli wszystko porzadnie zaplanujemy i zbierzemy troche wiecej osob niz tylko nasza gildia JSP TEAM, to mamy na to szanse.
to moze i ja na s7 zaczne ;]