Quote (Damas @ 9 Jan 2010 23:35)
argumenty ?
1. motyw z eni w nodze wirta czy chuj wie czym jest juz strasznie oklepany i wiele osob wrzuca fake screeny z sp, chcac byc fajnymi pokazujac jednoczesnie, ze nie skacza z mostu po straconych hr-ach
2. nie znam idioty ktory zrobilby drugi rw w setowym itemie po uprzednim zaliczeniu faila (eni i hoto wrzuciles), bez sprawdzenia czy faktycznie to bedzie dzialac
3. ik helm "zodzod" tez byl na jsp na TG, sam nie pamietam, bo mnie wtedy nie bylo na jsp, ale wiem ze nawet na polskiej sekcji byl wielki LOL z tego powodu, pozwala mi to myslec ze wybrales ten sam myk, myslac ze nikt o tym nie bedzie pamietal
1. fajnie, moze jednak takie przypadki na prawde chodza po ludziach (poznaj kogos z lol-1 i sam sie przekonasz)
2. koles widocznie byl mega zielony
3. nie wiem, ten typ mial takie cos, mialem screeny wszystkich czesci jego eq ale gdzies przepadly

proof's

dowod na to, ze screen pochodzi z odleglych czasow, kiedy jeszcze gralem pcl.
namiary do goscia o char name "bilon" (to wpasnie mejt ze starego klanu) moge dac ci na pw, potwierdzi ci akcje

100% autentycznosc, nie wiem o co tyle szumu

po prostu spotkal zjeba z pol-1. screen zachowal sie u mnie na dysku do dzis i ciagle mnie rozpierdala ;D
This post was edited by aGnAd on Jan 9 2010 03:45pm